Jānis Šipkēvics kopā ar Aminatu izdod jaunu dziesmu "Tavi viļņi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Šipkēvics un Aminata
Jānis Šipkēvics un Aminata Foto: publicitātes

24. februārī publiskots Jāņa Šipkēvica liriku video dziesmai "Tavi viļņi", kas tapis sadarbībā ar dziedātāju Aminatu.

Jautājot par jauno dziesmu, mūziķis Jānis Šipkēvics stāsta: "Rakstot šo dziesmu, es jau galvā dzirdēju Aminatas balsi. Šī sadarbība ir likumsakarīga, jo līdz šim esam sadarbojušies vairākkārt, kur es esmu bijis vārdu autors Aminatas dziesmām, kā arī mēs abi esam esam izpildījuši viņas dziesmas kopā. "Tavi viļņi" ir pirmais skaņdarbs, kas tapis speciāli mums abiem, un man par to ir milzīgs prieks, jo man šķiet, ka Aminatas balss ir viena no skaistākajām latviešu populārajā mūzikā."

Aminata: "Es ļoti cienu un apbrīnoju Jāni kā mūziķi un autoru. Mēs jau kādu laiku veiksmīgi sadarbojāmies kopīgi rakstot dziesmas, bet šis beidzot ir "patstāvīgs" projekts, kas radīts mums abiem. Es ļoti priecājos par šī kopdarba rezultātu! Mani ļoti uzrunā šīs dziesmas vēstījums un, manuprāt, šī dziesma ir ļoti skaista."

Vārdu video ir veidojusi māksliniece Ksenija Sundejeva, kas plašākai publikai pazīstama arī kā mūzikas grupas "Tribes of the City" soliste. Ar video autori Jānim Šipkēvicam ir bijusi veiksmīga sadarbība gan savos solo projektos, gan ar grupu "Instrumenti".

Noklausies dziesmu!

Dziesmas ierakstā piedalījušies mūziķi Miķelis Putniņš, Kārlis Josts, Rūdolfs Dankfelds, Aminata Savadogo un Stīgu kvartets - Līva Plociņa-Janova, Madara Gaile, Ineta Abakuka, Madara Norbūte.

Jau martā tiks izziņoti Jāņa Šipkēvica jubilejas gadam veltīto koncertu datumi, kā arī albums "Apgaismo mani" nāks klajā 2022. gada 29. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu