"Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar." Busulis pauž nosodījumu Putina agresijai Ukrainā (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Intars Busulis
Intars Busulis Foto: Paula Čurkste/LETA

Pēc tam, kad Baiba Sipeniece-Gavare 26. februārī protesta akcijā pie Krievijas vēstniecības asi nosodīja Krievijā koncertējošos latviešu māksliniekus, Intars Busulis un grupas "Prāta vētra" solists Renārs Kaupers paziņoja, ka nav jāmeklē vainīgie un ka jūtas apjukuši. Nu Busulis dalījies ar jaunu ierakstu, kurā kategoriski nosoda Putina agresiju Ukrainā.

"Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar. Tāpat kā daudzi no jums. Esmu ticējis, ka mūzika, tāpat kā ekonomiskās saites, diplomātija palīdz veidot labākas attiecības un dod cerību labākai nākotnei, bet šobrīd ir jābūt absolūti skaidriem savos vēstījumos un darbos… Tā ir traģēdija abām pusēm - gan Krievijai, gan Ukrainai. Es nosodu Vladimira Putina agresiju Ukrainā, noliecu galvu ukraiņu cīņasspara priekšā un aicinu pārtraukt karu!" vietnē "Instagram" 27. februārī raksta Intars Busulis.

Uz mūziķa ierakstu reaģējuši vairāki cilvēki, kuri priecājas, ka Busulis beidzot paudis stingru nostāju. Arī mūziķis Lauris Reiniks uzteicis kolēģi. "Intar, bravo! Vismaz tu to pateici. Tam, iespējams, būs sekas saistībā ar tavu turpmāko darbību kaimiņzemē, jo ticu, ka viņi visu piefiksē. Arī mūs, kas dziedāja koncertā. Bet mums nav ko zaudēt. Tev ir. Bet tu vienalga pateici to skaļi! Paldies!"

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu