Vainīga ir propaganda, un es arī par to uzņemos atbildību: Busulis emocionālā video uzrunā savus fanus Krievijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/busulis_official

Trīs dienas pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā latviešu mūziķis Intars Busulis sociālajos tīklos pauda stingru nostāju, ka ir pret Vladimira Putina agresiju. Nu mūziķis uzrunājis savus fanus Krievijā.

Busulis savā "Instagram" kontā @busulis_official, kur ir 86,1 tūkstotis sekotāju, publiskojis video, kur vēršas pie Krievijas sabiedrības.

"Tā ir taisnība. Ukrainā notiek karš. Jau astotā diena, ukraiņi ir malači! Aizstāv savu zemi un tautu pret Vladimira Putina armijas agresiju.

Kāpēc es filmēju šo video? Tādēļ, ka manā virzienā tiek raidīti daudz negatīvu komentāru, ka es neieredzu krievus, ka esmu fašists, nacists, un tā tālāk.

Draugi, es jūs lūdzu, jūs pie tā neesat vainīgi. Vainīga ir propaganda, kas tiek uzspiesta jau daudzus, daudzus gadus.

Es arī par to uzņemos atbildību, jo pēc ziņām, ko pārraida visi kanāli - PBK, RTR Rossija, Rossija 24, pēc visām šīm melu pilnajām ziņām bija krāšņs šovs, kurā es piedalījos.

Liku jums domāt, ka viss kārtībā, viss ir lieliski, dzīve turpinās, un pēc tam atkal ziņas, atkal meli, atkal tas, ka visa pasaule neieredz krievus un ir pret Krievijas tautu. Tā vispār nav taisnība!

Dārgie, mostieties! Jums tiek barota šī propaganda pret jūsu gribu!

Draugi, neticiet! Tie visi ir meli! Ejiet uz mītiņiem, aizdomājieties par to, ka Ukrainā nomiruši jauni cilvēki, 18-20-gadīgi. Dārgie vecāki, neklusējiet, ejiet ielās! Parādiet to, ka jums nav vienalga!

Tikai jūs varat uzveikt ļauno, Vladimira Putina autoritāti!

Karam nē! Putleram nē! Brīvību Ukrainai!" emocionālā video saka Busulis.

Busuļa video saņēmis daudz pozitīvu atsauksmju, un ļaudis komentāros izsaka cieņu mūziķa drosmei runāt atklātu valodu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu