Ļaudis uzjautrina Satversmes aizsardzības biroja pirmais publicētais tvīts

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: unsplash.com

21. martā vietnei "Twitter" pievienojās Satversmes aizsardzības birojs (SAB), un viņu pirmais tvīts uzjautrinājis vietnes lietotājus.

SAB, kura galvenie uzdevumi ir izlūkošana, pretizlūkošana un valsts noslēpuma aizsardzība, vietnē "Twitter" rakstīja: "Tagad arī jūs mums oficiāli varat sekot."

"Kamēr jūs nesekojat man, viss kārtībā", "Būšu oriģināls. Man sekot gan varat. Tāpat neko tādu sliktu nedaru", "Jūs sekojat mums - mēs jums", "Prieks sociālos tīklos sastapt iestādi, kuras uzdevumos ir gan izlūkošana, gan pretizlūkošana, gan NATO un ES noslēpumu aizsardzība. Šķiet, arī humora izjūta ir" - bija tikai daži komentāri pie asprātīgā ieraksta.

Lai arī SAB "Twitter" konts vēl nav ieguvis oficiālo statusu jeb tā saucamo "zilo ķeksi", jaunumus par pievienošanos "Twitter" birojs paziņoja reizē ar savu 2021. gada darbības pārskatu. "Par gada pārskatu iespējams uzzināt, kā arī ar citu SAB izplatītu informāciju iepazīties turpmāk varēs arī jaunatvērtajā SAB kontā (@SAB_LV) sociālajā tīklā Twitter," bija teikts preses relīzē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu