Andrejeva un Aišpurs priecē ar īpaši mīļām kopbildēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Aija Andrejeva savus sekotājus sociālajos tīklos iepriecinājusi ar jaunām kopbildēm, kur redzama ar vīru, mūziķi Jāni Aišpuru.

Fotogrāfijas tapušas par godu Aišpura pārstāvētās grupas "The Sound Poets" jaunā albuma izdošanai.

"Manam vīriņam un grupai "The Sound Poets" šodien liela diena. Albuma "Pie vienas uguns" dzimšanas diena. Apsveicu, mīļie! Un lai labi ripo!" pie publiskotajiem kadriem vēsta Andrejeva.

Kā zināms, mūziķu pāris apprecējās pērnā gada martā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva)

Jau ziņots, ka 7. aprīlī norisinājās apvienības "The Sound Poets" jaunā albuma prezentācija. Grupa sniedza nelielu koncertu, kā arī izziņoja divus lielkoncertus vasarā - Liepājā un Siguldā. 

"Pie vienas uguns" ir grupas ceturtais studijas darbs, kurā apkopoti 14 skaņdarbi latviešu valodā. Tas ieskaņots kopā ar skaņu inženieri Gati Zaķi.

Albums tika sarakstīts 2020. un 2021. gadā, grupai pulcējoties vairākās radošajās nometnēs. Mūziķu kopīgais darbs pie mūzikas un tekstu veidošanas vainagojās ar teju 20 skaņdarbu radīšanu, no kuriem 14 tika iemūžināti jaunajā albumā producenta un skaņu inženiera Gata Zaķa virsvadībā.

Dziesmu radīšanā mūziķiem liela ietekme bijusi pēdējos gados piedzīvotās pārmaiņas sabiedrībā un savstarpējās cilvēku attiecībās. Tādēļ gluži likumsakarīgi jaunā albuma mūziku caurstrāvo alkas pēc kopības, tiekšanās pēc saiknes ar līdzcilvēkiem, dabu un savu zemi.

Foto: "The Sound Poets" jaunā albuma prezentācija klubā "Piens".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu