Pie skatītājiem atgriezīsies leģendārā seriāla "UgunsGrēks" turpinājums

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Seriāla "UgunsGrēks" aktieri
Seriāla "UgunsGrēks" aktieri Foto: publicitātes

Jau šogad pie skatītājiem atgriezīsies viens no Latvijas visu laiku apspriestākajiem un atpazīstamākajiem seriāliem “UgunsGrēks”, kura pēdējā sērija iznāca 2017. gadā. Šobrīd Bīriņu pilī uzsākta jaunās sezonas “Atgriešanās” filmēšana, pulcējot jau iemīļotos seriāla aktierus un pavisam jaunu lomu atveidotājus.

“Esam patīkami satraukti par iespēju atsākt filmēt kulta seriālu, ar kuru uzaugusi vesela paaudze. Pētot skatītāju paradumus dažādās platformās, esam nonākuši pie secinājuma, ka “UgunsGrēku” skatās joprojām un tā TV3 skatītāju acīs ir nezūdoša vērtība,” uzsvēra TV3 Group Latvijā Programmu direktore Elīna Jēkabsone.

Seriāla notikumi norisināsies tajā pašā viesnīcā pēc septiņiem gadiem, kuru laikā radusies nodevības un skandālu ēna. Viesnīcas īpašnieks sapulcē bijušos darbiniekus un pastāvīgos viesus uz noslēpumainu tikšanos, lai nāktu klajā ar kādu svarīgu paziņojumu, kas uzšķils tikai seriālam “UgunsGrēks” raksturīgu kaislību liesmu.

“UgunsGrēks ir Intas Gorodeckas un viņas aktieru radīts kultūras fenomens, kurš palicis nepārspēts kopš filmēšana tika pārtraukta. Joprojām, redzot iemīļotos aktierus, dzirdam sajūsmas saucienus gan no lieliem, gan maziem,” komentē producents Uldis Cipsts.

Savukārt režisore Inta Gorodecka atzīst, ka vairākus gadus pēc filmēšanas pārtraukšanas, skatītāju interese ir saglabājusies: “Vēl joprojām saņemot bezgala daudz fanu vēstules sociālajos tīklos, sapratām, ka Ugunsgrēks ir pelnījis labu turpinājumu. Ļoti vēlamies iepriecināt savus skatītājus ar tautas iemīlētajiem aktieriem.”

Šajā sezonā dalību apstiprinājuši teju visi iepriekšējās sezonas galveno varoņu atveidotāji –Ilze Vazdika, Regīna Devīte, Ģirts Ķesteris, Zane Daudziņa, Egils Melbārdis, kuriem pievienosies arī Anete Berķe, Everita Pjata-Gertnere, Oskars Vīksne, Rihards Zeļezņevs, Kārlis Tols un citi.

"Ja jau esam uzdāvinājuši miljons prieka mirkļus skatītājiem, kāpēc gan to neturpināt tagad," lakoniski, bet sirsnīgi izteicās viens no seriāla vadošajiem aktieriem Ģirts Ķesteris.

Foto: Seriāla "Ugunsgrēks" filmēšanas atklāšana

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu