Lopesa atklāj, ka Afleks viņu bildinājis vannā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dženifera Lopesa un Bens Afleks
Dženifera Lopesa un Bens Afleks Foto: AP/Scanpix

Par Holivudas "karstāko" pāri dēvētie Dženifera Lopesa (52) un Bens Afleks (49) nesen paziņoja par saderināšanos. Nu Lopesa atklāj bildinājuma aizkulises. 

Savā vēstkopā "On the JLO" Lopesa atklāj, ka bildinājuma saņemšanas brīdī viņa atradusies vannā. "Sestdienas vakarā, savā mīļākajā vietā pasaulē (vannā ar putām), mana skaistā mīla nometās uz ceļa un bildināja mani."

Lopesa neslēpj, ka bildinājums bijis pārsteigums. "Es skatījos viņa acīs, smaidīju un raudāju vienlaikus, mēģinot apjēgt faktu, ka 20 gadus vēlāk tas atkal notiek," raksta Lopesa.

"Es biju bez vārdiem, un viņš prasīja: "Vai tas nozīmē "jā"?", uz ko es atbildēju - protams!"

Kā zināms, šī ir otrā reize, kad Lopesa un Afleks paziņo par saderināšanos - abu vienoja romantiskas attiecības 2000. gadu sākumā un 2002. gadā abi gatavojās kāzām. Divus gadus vēlāk viņi tomēr nolēma iet katrs savu ceļu.

2005. gadā Afleks apprecējās ar aktrisi Dženiferu Gārneri, taču abu laulība izjuka 2018. gadā. Savukārt Lopesai aiz muguras ir jau veselas trīs laulības: no 1997. līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Odžani Noa, no 2001. līdz 2003. gadam ar aktieri Krisu Džadu, bet no 2004. līdz 2014. gadam ar dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējās laulības laikā slavenība kļuva par māmiņu dvīņiem Maksimiliānam un Emmei.

2019. gadā Lopesa paziņoja par saderināšanos ar kādreizējo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu, taču abi tā arī neapprecējās. Neilgi pēc attiecību izjukšanas Lopesa satuvinājās ar Afleku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu