Austrijā dzīvojošā dziedātāja Baiba Dēķena izdod jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Austrijā dzīvojošā latviešu dziedātāja Baiba Dēķena laiž klajā video savai jaunākajai dziesmai "Perfect".

Singls tapis sadarbībā ar austriešu producentu Christoph Holzknecht, un tā ir pirmā dziesma no dziedātājas drīz gaidāmā EP "Compulsive".

""Perfect" ir dziesma par sabiedrībā kultivēto vajadzību piederēt un izcelties it visā, ko cilvēks dara. Tā stāsta par nepieciešamību būt labai meitenei, kura ir izcils veiksmes un panākumu piemērs. Vienlaikus dziesma arī ataino apjukumu un iekšējo cīņu par nespēju definēt, ko patiesībā nozīmē šī veiksme un panākumi, kas bieži vien noved pie mazvērtības kompleksiem un sajūtas, ka, lai ko tu arī darītu, tu nebūsi pietiekami labs," skaidro dziedātāja. 

Iedvesmu dziesmai Baiba guva no savas pieredzes skolas laikā - viņa bija teicamniece, centās būt pati labākā. Taču vēlāk tas viņai licis kārtīgi cīnīties ar savu iekšējo "es".

Dziesma ir viegla un ironijas pilna. Tās videoklipā Baiba atgriežas skolas solā, lai caur stilu, horeogrāfiju un humoru par teicamnieku dzīvi pasvītrotu pašu dziesmas vēstījumu. Pats singls ir no dziedātājas drīz gaidāmā EP, kurā būs apkopotas 4 mūziķes jaunākās dziesmas.

Nupat Baiba arī noslēdza savu pavasara turneju ar 8 koncertiem visā Austrijā un gatavojas festivālu vasarai un koncertiem visā Eiropā.

Noskaties dziesmas video!

Baibas Dēķenas muzikālajām gaitām līdzi sekot var viņas mājaslapā.

baibadekena.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu