Kā salūzusī skatuve ietekmēs "Citu zēnu" uzstāšanos Eirovīzijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Šogad Eirovīzijas dziesmu konkurss Turīnā, Itālijā saskāries ar tehniskām problēmām - "kinētiskā saule", kas bija paredzēta kā kustīgs skatuves objekts, izrādās, ir salūzusi un līdz pat Eirovīzijas sākumam netiks salabota. Vai ķibele ietekmēs arī Latvijas pārstāvju, grupas "Citi zēni" uzstāšanos?

Latvijas pārstāvji, grupa "Citi zēni" pirmajā mēģinājumā saskārās ar vairākām problēmām, taču otrais mēģinājums tika aizvadīts daudz labāk. To atzinuši arī Eirovīzijas bloga "Wiwiblogs" pārstāvji.

Publiskotajā video viņi atklāj:

"Cilvēki, kuri nav redzējuši viņu priekšnesumu līdz šim, būs patīkami pārsteigti."

Kā norāda blogeri, grupas "Citi zēni" priekšnesumā "salūzušo sauli" īsti nemaz nevar saskatīt - uz skatuves ir daudz krāsu. "Viņu priekšnesums ir tik priecīgs un gaišs, "salūzusī saule" izskatās kā varavīksne, un ir sajūta, ka tā tam arī jābūt.

Viņiem ir paveicies," secina blogeri.

Tāpat pēc otrā priekšnesuma atzinīgus vārdus saņēmis grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons. "Viņu solists ir viss - es vēlētos viņa pašpārliecību. To nevar iemācīt, viņš ar tādu ir piedzimis!" atzīst "Wiwiblogs" pārstāvji. Tāpat viņi uzsver, ka priekšnesuma laikā visiem grupas dalībniekiem tiek pievērsta vienāda uzmanība un katram ir savs moments.

Jau vēstīts, ka grupa “Citi zēni” ar dziesmu “Eat Your Salad” 12. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Grupa uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu