"Ērkšķu" šova uzvarētāja sākusi attiecības ar fani

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

"Caur ērkšķiem uz... " otrās sezonas uzvarētāja Monika Neilande pēc šova beigām piedzīvojusi pārmaiņas privātajā dzīvē - viņa sākusi attiecības ar fani.

Kā zināms, Monika 12 gadus bija laulībā ar vīrieti, ar kuru viņai ir četri bērni, taču ar laiku saprata, ka nejūtas labi un viņu interesē sievietes. Šova laikā viņa bija attiecībās un vēlāk pat bildināja draudzeni, taču nu atklājies, ka viņa sākusi jaunas attiecības.

"Es esmu ļoti pateicīga projektam, ka mēs varējām satikties," viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", par jauno simpātiju saka Monika un neslēpj, ka draudzene ir šova fane. 

"Viņa man pirmā uzrakstīja, es, protams, ignorēju. Bet pēc tam sanāca tā, ka viņa gribēja manu grāmatu. Tas bija tas posms, kad mēs satikāmies. Tā līdz šīm brīdim mēs esam kopā," romantisko iepazīšanos atminas "Ērkšķu" dalībniece.

Foto: Monikas grāmatas atvēršanas svētki

Jau drīzumā pie skatītājiem nonāks šova “Caur ērkšķiem uz...” jaunā - piektā - sezona.

Arī šogad projekta dalībniecēm tiks sniegta palīdzīga roka jaunas dzīves sākumam – ar viņām strādās profesionāļi, kuri palīdzēs atjaunot ticību saviem spēkiem, atbalstīs cīņā ar vardarbību un atkarībām. Un, kā pierāda “Ērkšķu” dalībnieču dzīvesstāsti, apņēmība, neatlaidība, darbs ar sevi, kuru papildina projekta dāvātie personības izaugsmes kursi, profesionāļu meistarklases, kā arī dāvanas pašapziņas celšanai un vizuālām pārvērtībām, ir neatsverams atbalsts mērķu sasniegšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu