"Tas nav forši, un par šo var nākties atbildēt." Adriana Miglāne par strīdu ar Roju Rodžeru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, Adrianas Miglānes privātais arhīvs / TVNET kolāža

Dziedātāja, sociālo mediju satura veidotāja, uzņēmēja un nepilnus divus gadus vecā Hugo māmiņa Adriana Miglāne intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" komentēja, vai atrisinājies viņas strīds ar influenceri Roju Rodžeru Linkeviču.

Jau ziņots, ka Miglāne pauda sašutumu par Linkeviča kā Latvijas ietekmīgākā influencera pasludināšanu. "Es nevaru saprast vienu lietu. Cilvēks, kurš tik brutāli "noliek" savos podkāstos daudzus cilvēkus, tajā skaitā arī mani. Tik rupji un nežēlīgi daudzu cilvēku priekšā tiek atzīts par ietekmīgāko influenceri? Par to, ka "noliek" cilvēkus? Nopietni?" rakstīja Miglāne, kura atsaucās uz Linkeviča un viņa kolēģes Kristiānas Grāmatiņas podkāstu "Vai viegli būt?".

Miglāne pauda uzskatu, ka podkāstā nav dzirdams humors, bet gan brutāla ņirgāšanās, tāpēc vērsusies policijā.

Publiskojam fragmentu no intervijas, kur Adriana runā par situācijas attīstību.

Klik: Beidzamā gada laikā tu un citas slavenības esat kritušas sociālo mediju satura veidotāja, influencera Roja Rodžera Linkeviča podkāstu nežēlastībā. Kontekstā ar šiem notikumiem esi vērsusies Valsts policijā. Kā policija palīdzēja un kā tiek risināta šī lieta? Vai jauneklis par saviem komentāriem ir jau saukts pie atbildības un saņēmis sodu?

Adriana Miglāne: Šo jautājumu ļoti precīzi varētu komentēt mans pārstāvis – jurists Arnis Zelčs. Viss, ko es varu pateikt, ka esmu atzīta kā cietusī un ir konstatēti pārkāpumi – smagi masveida līdzekļa pazemojumi pret mani un ir uzsākts Kriminālprocess un pašlaik norit pirmstiesas lietas izskatīšana. Lieta virzās uz priekšu. Man ļoti žēl, ka šim cilvēkam seko tik daudz jaunieši, kas par šā cilvēka komentāriem smejas un viņiem liekās, ka tas ir riktīgi forši. Taču tas nav forši, tikai tāpēc es gribu parādīt jauniešiem, ka par šo var nākties atbildēt un pat saukt pie kriminālatbildības. Tāpēc nedrīkst tā darīt!

Pilnu interviju ar Adrianu Miglāni lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu