Nenokavē! ⟩ Rīgā uz skatuves kāps pasaulē atzītā improvizatore Inbal Lori un improvizācijas projekts DIVAS

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

Izraēliešu improvizatore, kas šobrīd uzstājas un pasniedz Berlīnē, ir ne tikai viena no pieprasītākajām improvizācijas teātra pasniedzējām pasaulē, bet arī, kā DIVAS saka, - improvizācijas Merila Strīpa. Izrāde ar nosaukumu “Success and failure” (“Neveiksmes un izdošanās”) būs skatāma 30. jūnijā "K Sunī".

Improvizācijas teātris DIVAS - Anete Bendika un Elīna Geida šonedēļ, atzīmējot ceturto jubileju, skatītājus aicina uz īpašu izrādi, kura tiks spēlēta angļu valodā. Tas par godu izrādes īpašajai viešņai - Inbal Lori.

Improvizācijas pasaulē viņa zināma ar savu solo šovu “Dzīves fragmenti”, kura laikā Inbal ne tikai pierāda, ka improvizāciju var spēlēt viens cilvēks, bet arī to, ka tā vienlaikus var būt ne tikai publiku smīdinoša, bet arī aizkustinoša pieredze.

Izrāde “Success and failure” (“Neveiksmes un izdošanās”): mēs visi pazīstam sajūtas, kad kaut kas izdodas, piemēram, tu nomazgā savu jauno mašīnu, lai pēc pusstundas sabuktētu bamperu; un arī brīžus, kad viss aiziet greizi, tu gariem zobiem pieklājības pēc aizej ciemos, bet tur nejauši sastopi savu mūža mīlu.

Trijatā improvizatores izpētīs tēmas plašumus - pirmajā daļā spēlējot īsās ainas pēc skatītāju ieteikumiem, un otrajā daļā jau izveidos vienu garu stāstu, kur galvenais varonis sastapsies gan ar panākumiem, gan dažādām ķibelēm. Kā ierasts, izrādē būs arī muzikāli pārsteigumi! Lieliskais vakars sāksies 19.00 (ierašanās no 18.30) "K Sunī", kurā strādās arī bārs, lai atspirdzinātu skatītājus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu