Vaikule atgriežas Latvijā un atbild uz runām par savu veselības stāvokli (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieskats Laimas Vaikules pārsteiguma ballītē
Ieskats Laimas Vaikules pārsteiguma ballītē Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Dziedātāja Laima Vaikule pēc vairāku mēnešu prombūtnes atgriezusies Latvijā.

Kā zināms, Vaikule ar dzīvesbiedru Andreju Latkovski teju pusgadu uzturējās ASV. Šā gada aprīlī Latkovskis izdevumam "Privātā Dzīve" sacīja, ka abi ir "aizņemti ar dakteru apmeklēšanu", tomēr Vaikule par savām problēmām runāja izvairīgi. "Man ir pašai savs karš, ar kuru jātiek galā," sacīja Vaikule, neko vairāk neatklājot. 

Drīz vien vairāki Krievijas mediji vēstīja, ka Vaikule ASV izejot ķīmijterapijas kursu. Kā zināms, Vaikule iepriekš ir cīnījusies ar ļaundabīgu audzēju - 1991. gadā amerikāņu ārsti viņai konstatēja krūts vēzi.

Nu sarunā ar žurnālu "Privātā Dzīve" Vaikule komentējusi izskanējušās runas.

"Ij neceriet! Sports, svaigs gaiss, un jau no 16. jūlija atsākas mēģinājumi ar grupu. Tā ir man atbilde tiem, kas baumo par manu veselību," baumotājiem saka dziedātāja.

Paralēli koncertiem Vaikule bauda Latvijas dabu un satikšanos ar draugiem - Krievijas primadonnu Allu Pugačovu un komiķi Maksimu Galkinu. "Ar Allu un Maksimu esam tikušies jau vairākas reizes. Mēs šķiroties vienmēr sakām – nu, tad līdz rītam! Lai arī nesatiekamies katru dienu, esam ciešā kontaktā. Sazvanāmies katru dienu," atklāj Vaikule.

Pilnu interviju lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu