VIDEO ⟩ "Krievija uzmanīgi seko līdzi visam, ko saku koncertos, tāpēc..." Galkins Dzintaros pārsteidz ar latviešu valodas zināšanām (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Galkins
Maksims Galkins Foto: Ekrānuzņēmums

4. augustā Dzintaru koncertzālē notika krievu humorista Maksima Galkina stāvizrāde, kuru apmeklēja arī vairāki Latvijā zināmi cilvēki.

Galkins, atklājot izrādi, pārsteidza sanākušos ar uzrunu latviešu valodā.

"Labvakar, dārgie draugi. Es sāku mācīties latviešu valodu, jo tagad Krievija uzmanīgi seko līdzi visam, ko saku koncertos. Tāpēc es šodien runāšu un jokošu tikai latviski. Tagad redzu, ka daudzi latvieši ir nobijušies, ka jokošu tikai latviski. Bet neuztraucieties. Jums blakus sēž krievi - viņi vispār nesaprot, kas te notiek un par ko viņi ir samaksājuši," jokoja Galkins.

Jau vēstīts, ka Galkins, kurš pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā ilglaicīgi uzturējās Izraēlā, vienā no saviem koncertiem izsmējis Kremļa propagandistus.

Kā zināms, Galkins publiski paudis stingru nostāju, ka ir pret Krievijas sākto karu. Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem.

"Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," atklāja humorists.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu