Policija sākusi resorisko pārbaudi par konfliktu Galkina koncertā Dzintaros (8)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Valsts policija (VP) sākusi resorisko pārbaudi par svētdien Dzintaru koncertzālē notikušā humorista Maksima Galkina koncerta traucēšanu.

Ap plkst.21 policija saņēma izsaukumu uz Dzintaru koncertzāli saistībā ar konfliktu starp diviem apmeklētājiem, informē VP Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Izbraucot uz notikuma vietu, tika noskaidrots, ka viens no konfliktā iesaistītajiem vīriešiem ar savu uzvedību traucējis citiem koncerta apmeklētājiem skatīties koncertu.

Konflikta laikā, iespējams, personai arī nodarīti miesas bojājumi. Saistībā ar miesas bojājumu nodarīšanu policijā pieņemts lēmums par atteikšanos sākt administratīvo procesu, jo cietušais nevēlējās vērsties ar iesniegumu. Savukārt saistībā ar koncerta traucēšanu sākta resoriskā pārbaude.

Policijas rīcībā esošā informācija neliecina, ka

konflikta iemesls būtu Krievijas sāktais karš Ukrainā vai nacionālas domstarpības.

Galkina uzstāšanās pagājušajā nedēļā piesaistīja paaugstinātu uzmanību sociālajos tīklos, viņam izpelnoties gan uzslavas, gan nopēlumu par joku par Latvijā dzīvojošo krievvalodīgo latviešu valodas zināšanām. Pēc tam, kad Krievija sāka karu pret Ukrainu, Galkins ir pametis Krieviju un ir viena no retajām šīs valsts izklaides industrijas zvaigznēm, kas ieņem asi nosodošu pozīciju pret savas valsts agresīvo politiku.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu