Aktrise Linarte reaģē uz soctīklu jezgu par vegānismu un depresiju (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: tiktok.com/@minska_minska

Pēc tam, kad aktrise Marija Linarte sociālajos tīklos dalījās ar video, kur runā par savu problemātisko sejas ādu un kāda kolēģa komentāru, ka tas viņai no gaļas neēšanas, sociālajos tīklos izcēlās pamatīga jezga. Nu aktrise atbildējusi notikušajām diskusijām.  

Atgādinām, ka Linarte nu jau izdzēstā video dalījās ar pieredzes stāstu: "Man agrāk bija lielas problēmas ar sejas ādu, tagad tā vairs nav, bet man šodien darbā viens kolēģis pateica, ka man esot slikta seja, citēju, - jo es neēdu gaļu. Because I'm vegan (jo esmu vegāne - lat.). Un es tagad esmu okei, bet, pieņemsim, ja viņš man to būtu pateicis pirms mēneša, diviem, kad es biju superdziļā depresijā, tas būtu beidzies, iespējams, superbēdīgi. Kāpēc es šito saku - nesakiet nevienam šādas lietas! Jūs, pirmkārt, nezināt, kas ar cilvēku notiek, līdz ar to jūs varat nodarīt ļoti lielu ļaunumu. Otrkārt, ļaujiet cilvēkiem būt! Citu cilvēku sejas, ķermeņi, nekas nepieder nevienam citam, izņemot viņiem pašiem," video atklāj Linarte.

Lai arī daudzi piekrita viņas sacītajam un uzsvēra - ļaujiet cilvēkiem būt, skaļāko rezonansi izraisījis anesteziologa, reanimatologa Roberta Fūrmaņa "Twitter" ieraksts: "Riskēju tapt aprakts ar "Twitter" komentāriem. Vegānisms un depresija - savstarpēji korelējošas situācijas. Gadās, kad pirmais noved pie otrā. Cilvēks nav radīts, lai ietu galējībās. Visam jābūt sabalansētam."

Pēc Fūrmaņa ieraksta sociālajos tīklos izcēlās asas diskusijas un uz notikušo reaģējusi arī pati Linarte. "Par kaut kādu video, kurā es saku, ka būtība ir tāda - nedarām citam pāri un neaiztiekam citus - tas ir aizgājis līdz tam, ka "man ir depresija, jo es neēdu gaļu".

Pirmkārt, draugi, man depresija bija stipri, stipri pirms es pārstāju ēst gaļu.

Otrkārt, nav nekāda otrkārt. Vispār, lieciet arī man mieru!" nobeidzot video ar smiekliem, sacīja aktrise.

@minska_minska

♬ original sound - MARIJA LINARTE
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu