"Rīta panorāmas" vadītāja nosauc vienu lietu, pie kā nevar pierast savā darbā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

LTV raidījuma "Rīta panorāma" vadītāja Linda Abu Meri, viesojoties sarunu šovā "Kad viņas satiekas", pastāstīja par sava darba specifiku un agrajiem rītiem. 

Raidījuma vadītājas izteica komplimentu Abu Meri par lielisko izskatu un sprieda, vai agrā celšanās varētu būt viņas skaistuma noslēpums. 

"Pulksten 4:00 tas zelts stāv kaut kur tā tālāk, un tad es lēnām, lēnām pie tā tuvojos," saka šarmantā TV personība, atsaucoties uz teicienu par rīta stundu un zeltu mutē, un uzsver - pie agrās celšanās nu nekādi nevar pierast.

"Es uzskatu, ka nevar pierast. Pulksten 4:00 - fizioloģiski organisms vēl prasa tev gulēt. Vēl visi miega hormoni izstrādājas!" saka Abu Meri. 

Viņa neslēpj - nācies arī aizgulēties. "Vienreiz bija traki, jo es braucu no Bauskas. Un vēl, pavisam nesen, man vienkārši bija telefons izslēdzies. Es nezinu, kāpēc es pamodos... Skrienu lejā, acis vēl miglainas, mēģinu ieraudzīt cepeškrāsnī pulksteni. Es parasti izbraucu 4:20, bet ir 4:50... Es nokavēju kādas 10 minūtītes no raidījuma, bet kolēģi tika galā - man ir superīgākie kolēģi!" 

Plašāk skaties 1188.lv!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu