"Bija krīze..." Jaunais aktieris Avots par to, kā profesija ietekmē viņa attiecības ar mīļoto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Filmas "Mīlulis" pirmizrāde
Filmas "Mīlulis" pirmizrāde Foto: publicitātes

Dailes teātra aktieris Kārlis Arnolds Avots, kurš nule debitējis kino, intervijā žurnālam "Ieva" skaidro, kā viņa profesija ietekmē attiecības ar otro pusīti. 

Avots, kurš sāka kopdzīvi ar mīļoto sievieti filmas "Janvāris" tapšanas laikā, speciāli lomai nometa 10 kilogramus. Viņš atklāj, ka pamatīgi izstīdzējis - kājas kļuvušas tik tievas, ka neesot derējušas nevienas apakšbikses.

Vaicāts, ko draudzene saka par faktu, ka viņai blakus ir vīrietis, kurš tik krasi vizuāli mainās atkarībā no lomas, viņš atbild: "Kad filmējos "Mīlulī", man nebija draudzenes, varēju viss atdoties lomai, bet "Janvāra" laikā mums tiešām bija mazliet krīze, jo tas bija attiecību sākuma posms, kad tikko ievācāmies dzīvot kopā."

Viņš turpina: "Man bija garas filmēšanas dienas un reizēm mājās pārrados fiziski un garīgi tik iztukšots, ka spēju vien skatīties sienā. Biju nulles punktā, kad nav, ko otram atbildēt un sniegt, un,

ja godīgi, pat īsti neinteresē, kā tam otram cilvēkam iet, – tik tukšs tu jūties.

Tad bija krīze."

"Bet viņa saprot, ka draudzējas ar tāda jocīga amata cilvēku, un tagad ir labāk. Laikam jau jāsaka – tāds tādu atrod. Un mēs abi viens otram kaut ko piedodam, jo saprotam otra darba specifiku. Mana draudzene ir horeogrāfe un man ļoti palīdz. Viņa ir pabeigusi baleta skolu un Kultūras akadēmijā horeogrāfiju pie Olgas Žitluhinas, tagad pasniedz nodarbības uz baleta bāzes, māca, kā attīstīt savu ķermeni, veidot, nostabilizēt," skaidro Avots.

Atgādinām, ka Avots nule debitējis režisora Staņislava Tokalova spēlfilmā "Mīlulis". Filma vēsta par jaunu, ambiciozu karjeristu - topošo maksātnespējas administratoru, kurš pēc mīļotās nāves nonāk izvēles priekšā uzņemties atbildību par mīļotās bērnu vai piesavināties viņas dārgo īpašumu un nozust.

Savukārt "Janvāris" ir vēsturiska un autobiogrāfiska ekskursija 1991. gada barikāžu laikā, kas vēsta par jauniem kinematogrāfistiem, kuri tiek ierauti Rīgā notiekošajos 1991. janvāra politiskajos notikumos. Filmas režisors ir Viesturs Kairišs, un tā pie skatītājiem nonāks Lāčplēša dienā.

Interviju ar Kārli Arnoldu Avotu lasi žurnāla "Ieva" 28. septembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu