""TikTok" zina tevi labāk nekā tu pats sevi" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET jaunā rubrikā aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Kā arī, vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Piektais viesis jaunajā rubrikā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Alise Rozēna, kura vietnē "Tik Tok" zināma kā @citameitene.

Alises sekotāju skaits nesen sasniedza 10 tūkstošus, un viņas publiskotie video kopumā saņēmuši vairāk nekā 290 tūkstošus "patīk".

Jūs, iespējams, atpazīstat Alisi ar viņas restorānu loteriju, kas kļuvusi īpaši populāra arī viņas sekotāju vidū - tas sākās kā hobijs, bet lielās intereses dēļ viņa to pārvērtusi par nelielu biznesiņu.

Alise pārdomā katru savu video un tas viņai aizņem vairākas stundas, taču vairāk par visu viņa vēlas dalīties ar savām dienas gaitām un izteikt viedokli, kas varētu šķist saistošs arī citiem. 

Lai arī viņai pašai grūti sokas ar kritikas pieņemšanu, viņai pūrlādē ir pāris labu padomu jaunajiem "Tik Tok" censoņiem. 

Noskaties arī pirmo epizodi ar "Tik Tok" satura veidotāju Ralfu Kārkliņu jeb @raalfsk, otro epizodi ar Justīni Martinsoni jeb @jushkapadrushka, trešo ar Raiti Bērziņu jeb @baigiraiti un ceturto ar Undīni Ozoliņu jeb @undixone!

Savukārt Alises izaicinājuma video meklē TVNET "TikTok" kontā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu