Raimonda Paula mazmeita atklāti par sadzīvi ar slaveno opi (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Maestro Raimonda Paula mazmeita Annamarija Paula intervijā žurnālam "Ieva" atklāti runā par darbu sieviešu patversmē un to, kā ir uzaugt slavenā ģimenē. 

Vaicāta, vai sievietes patversmē zina, kas ir Raimonds Pauls un ka Annamarija ir viņa mazmeita, viņa atbild apstiprinoši, atklājot kādu amizantu situāciju jau pirmajā darbadienā. "Manā pirmajā darbadienā kāda iereibusi kliente skaļā balsī jautāja: "Tu tiešām esi Raimonda Paula mazmeita? Tiešām!? Ko tu te dari!? Vai tad mēs tev patīkam?" Atbildēju, ka ļoti un ceru – arī es viņām patikšu un ar laiku sadraudzēsimies."

Annamarija gan uzsver, ka nekad nav izmantojusi maestro vārdu savā labā: "Man galvenais, lai viņš var ar mani lepoties, nevis par mani kaunēties. Savu uzvārdu Paula nekad nemainīšu – tas ir tas, kas man ir un paliks no vectēva.

Jo vecāka kļūstu, jo vairāk nesaprotu, kāpēc man bijis lemts piedzimt tieši šajā ģimenē. Nekad un nekur neesmu satikusi otru tādu cilvēku kā mans opis, un domāju, ka otra tāda cilvēka nemaz nav."

Tiesa, Annamarija atklāj, ka Paulam nepatīk runāt par emocijām. "Kad prasu kaut ko par mīlestību, opis un Lana [maestro sieva Lana Paula - red.] atbild: mēs vienkārši baidāmies palikt vieni. (..) Mēdzu opi kaitināt, teikdama viņam: "Opi, es tevi mīlu!" Opis man atbild tieši tāpat, kā bērnībā pēc šādiem vārdiem esot teikusi viņa mamma: "Ko tev vajag!?" Opis tā tika audzināts – nekādu sarunu par mīlestību un emocijām."

Tāpat viņa uzteic, ka maestro uz skatuves ir gluži tāds pats kā mājās - netēlo, neizliekas, neko negaida un neprasa. 

Uz jautājumu, ko no viņa iemācījusies un negribētu pazaudēt, Annamarija saka: "Nemainīties – turēties pie saknēm un pie tā, kas es esmu. Prast paklusēt, jo bieži vien mazāk pateikts ir kas vairāk nekā lieki vārdi."

Kā zināms, Annamarija Paula ir maestro Raimonda Paula meitas Anetes atvase. Viņa nāca pasaulē attiecībās ar dziedošo aktieri Daini Porgantu, taču abiem nekad nav izveidojušās tēva un meitas attiecības.

Pilnu interviju ar Annamariju Paulu lasi žurnāla "Ieva" 4. janvāra numurā!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu