Jūrmalā uzstāsies krievu humorists Galkins (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari”
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari” Foto: Jānis Škapars/TVNET

6. augustā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Krievijā par "ārvalstu aģentu" pasludinātais Maksims Galkins. Populārais humorists un šovmenis prezentēs skatītājiem jaunu koncertprogrammu.

Parodists un televīzijas raidījumu vadītājs Galkins, kurš nosodoši ir izteicies pret Krievijas sākto karu Ukrainā, 2022. gadā tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras "pilda ārvalstu aģenta funkcijas".

Galkins atrodas ārpus Krievijas. Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja karu. Mākslinieks uzstājies arī ASV, Latvijā un Polijā.

Krievijas Tieslietu ministrija, papildinot fizisko personu - "ārvalstu aģentu" reģistru, apgalvoja, ka Galkins nodarbojas ar politisku darbību, saņemot finansējumu vai cita veida palīdzību no Ukrainas.

Pērn Maksima Galkina koncerti Latvijā tika izpārdoti dažu dienu laikā. Pagājušajā vasarā viņš uzstājās ne vien ierastajā un iemīļotajā Jūrmalā, bet arī vairākās citās pilsētās, jaunas auditorijas priekšā, kas mākslinieku agrāk nebija redzējusi, un, kā ierasts, izpelnījās tās sajūsmu un mīlestību. 

Atgādinām, ka pērn, atklājot izrādi Dzintaru koncertzālē, Galkins pārsteidza sanākušos ar uzrunu latviešu valodā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu