"Es sevi ļoti slikti dzirdēju!" Artūrs Hatti "Supernovā" piedzīvojis tehnisku ķibeli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Supernovas 2023" pusfināls
"Supernovas 2023" pusfināls Foto: LTV/Lauris Vīksne

Dziedātājs Artūrs Hatti, kurš šogad startē Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē, atklāj, ka "Supernovas" pusfinālā piedzīvojis tehniskas problēmas. 

Kā zināms, Hatti atklāja "Supernovas" pusfinālu, izpildot dziesmu "Love Vibes". Daudzi norādīja uz Hatti "netīro" dziedājumu un to, ka jaunais mūziķis teju visa priekšnesuma laikā uzstājās ar aizvērtām acīm. 

Neraugoties uz to, Hatti kvalificējās "Supernovas" finālam. Pēc rezultātu paziņošanas Hatti vērsās pie saviem "Instagram" sekotājiem, atklājot, ka priekšnesuma laikā piedzīvojis tehnisku ķibeli. "Mīļie draugi, es uzstājos ar pirmo kārtas numuru, es atklāju "Supernovas" pusfinālu. Kad izgāju uz skatuves, tehnisku iemeslu dēļ man atslēdzās ausu monitori.

Es sevi ļoti slikti dzirdēju - tāpēc dziedāju ar aizvērtām acīm,

jo centos dziedāt pēc atmiņas un pēc tā, ko esmu trenējies, - es centos sadzirdēt kaut ko. Man tajā brīdī bija tik ļoti liels apjukums, ka es austiņās dzirdu ļoti klusu savu fonogrammu, saraustītu savu balsi, tajā pašā laikā tas viss mijās - parādījās labi, atkal slikti... Tehnisku iemeslu dēļ notiek visādi, to neviens nekad nevar paredzēt. Es nevarēju izlikt savu balsi uz visiem 100," atklāj Hatti, cerot, ka "Supernovas" finālā varēs sevi apliecināt labāk. 

Jau ziņots, ka "Supernovas" finālam kvalificējas 10 dalībnieki - Artūrs Hatti ar skaņdarbu “Love Vibes”, Alise Haijima ar dziesmu “Tricky”, Toms Kalderauskis ar skaņdarbu “When It All Falls” , “24. Avēnija” ar kompozīciju “You Said”, Markus Riva ar dziesmu “Forever”, AVÉI ar skaņdarbu “Let Me Go”, Patrisha ar dziesmu “Hush”, RAUM ar skaņdarbu “Fake Love”, Luīze ar dziesmu “You To Hold Me” un “Sudden Lights” ar skaņdarbu “Aijā”.

Aiz svītras palika četri dalībnieki - Adriana Miglāne, Justs, "Inspo" un Katrīne Miller. Kas viņiem sakāms par neveiksmi - uzzini šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu