Labdarības koncertā "Veltījums Ukrainai!" piedalīsies ukraiņu mūziķis Ivans Dorns

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ukraiņu mūziķis Ivans Dorns
Ukraiņu mūziķis Ivans Dorns Foto: Milla-Esta Koitmaa/

Ukraiņu dziedātājs un mūziķis Ivans Dorns paziņojis, ka uzstāsies fonda “Uzņēmēji mieram” organizētajā labdarības koncertā “Veltījums Ukrainai!”, kas norisināsies 24. februārī Rīgas cirka arēnā.

"Dorns ir viens no ietekmīgākajiem Ukrainas mūziķiem, kas ne vien notur muzikālo latiņu, bet arī attīsta un popularizē ukraiņu mūziku un kultūru pasaulē. Dorns savā mākslinieciskajā darbībā atrodas nebeidzamos stilistisko meklējumos, apvienojot house, hip-hop un dziļi aizkustinošas liriskas mūzikas žanrus. Šodien Dorns izmanto savu mūziku, lai iestātos par Ukrainas brīvību, atbalstītu savu valsti un runātu par Ukrainu visā pasaulē

Fonds “Uzņēmēji mieram” jau iepriekš vēstīja, ka 24. februārī atjaunotā Rīgas cirka arēnā notiks labdarības koncerts “Veltījums Ukrainai”, iezīmējot tieši vienu gadu Ukrainas cīņai ar agresorvalsti Krieviju par savas valsts neatkarību un brīvību.

Koncertā piedalīsies vairāk nekā 100 Latvijas mūziķi un mākslinieki, tai skaitā Ivans Dorns, Shipsea, Intars Busulis, Abonementa orķestris, GG Choir, Raimonds Tiguls, Vestards Šimkus, Kaspars Zemītis, Daumants Kalniņš, Latvian Voices, Dagamba, The Sound Poets, Staņislavs Judins un Asnate Rancāne, Tautumeitas, Carnival Youth, Goran Gora, Iļģi, RTU vīru koris Gaudeamus, grupa Pērkons, Ukrainas draugi un atbalstītāji.

Labdarības koncerta ietvaros tiks īstenota ziedojumu kampaņa “Bez tevis nav uzvaras”, lai nodrošinātu 500 000 EUR lielu ziedojumu Ukrainas aizsardzības spēku stiprināšanai.

Sadarbībā ar Ziedot.lv koncerta laikā ikviens skatītājs varēs ziedot Ukrainai, zvanot pa maksas tālruni. Koncerta galvenais mērķis – vākt ziedojumus atbalstam Ukrainai, pērkot biļeti uz koncertu vai uzņēmumiem veicot lielāku ziedojumu un pretī saņemot koncerta ielūgumus. Koncerts klātienē norisināsies atjaunotajā Rīgas cirka arēnā, bet tiešraidē to translēs Latvijas Televīzija un Latvijas Radio 2.

Koncerta veidotāju komandā brīvprātīgi darbojas režisore Inga Tropa, Jānis Strapcāns un Signe Nīgale, mākslinieks Krišs Salmanis, skaņu režisors Andris Ūze, “Uzņēmēji mieram” dibinātāji, draugi un aktīvisti Kristofs Blaus, Laura Skrodele un Ieva Driksna, kā arī citi Ukrainas draugi un atbalstītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu