Artjoms Gluzunovs ar gariem zobiem izvēlas Elīnai saderināšanās gredzenu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Artjoms Gluzunovs devies uz galvaspilsētu, lai apskatītu saderināšanās gredzenu, ko viņa mīļotā Elīna Gluzunova tik ilgi kāro. 

"Esmu ieradies Rīgā, lai Elīnai apskatītu gredzenu, par ko viņa man kunkst jau nedēļām ilgi." Ieejot juvelierizstrādājumu veikalā, viņš skaļi paziņo: "Man vajag gredzenu!"

Artjoms iepazinies ar piedāvājumu kādā populārā Ķīnas internetveikalā un ironiski noteic, ka viņu interesē gredzens par trim eiro. Pārdevēja norāda, ka par šādu cenu gredzenu nav iespējams iegādāties.

Artjoms neslēpj, ka saderināšanās gredzenu cenas viņam šķiet krietni pārspīlētas. Viņš uzskata, ka tā ir zemē nosviesta nauda.

"Tu pēc tam nevarēsi to notirgot par tādu pašu naudu vai dārgāk."

Artjoms dzīvo ar pārliecību - kas ir lētāks, tas ir labāks. 

Tāpat viņš atklāja, ka reiz jau bildinājis Elīnu, taču viņai gredzens neesot paticis. "Viņai nepatika laikam tāpēc, ka tas bija lēts. Viņa to gredzenu ir mētājusi pa visurieni."

Elīna iepriekš bija dalījusies ar Artjoma bildinājuma stāstu. Viņš viņai esot uzdāvinājis tieši tādu gredzenu, kādu viņa vēlējusies, bet piedzīvojusi lielu vilšanos, kārtojot māju un atrodot liecību par gredzena vērtību. Viņa sapratusi, ka tas nav briljants, ko viņas sirds tā kārojusi, un tas viņu ļoti sāpinājis.

Jau ziņots, ka par spīti abu strīdiem Elīna vienmēr vēlējusies ar Artjomu apprecēties. 

Vēloties uzlabot abu kopdzīvi, Elīna pat devās pie pazīstamās psihoterapeites Ainas Poišas. Sarunas laikā viņa atzinās, ka abu attiecībās viņa ir pakļauta emocionālai vardarbībai un tas viņu kā personību nomāc. Aicinot apdomāt vēlmi mīt laulību gredzenus, Poiša nosaka:

"Es laikam negribētu piedalīties tavās kāzās, ja es varu būt personiska, bet tas ir tavs lēmums."

Joprojām neatrisināts ir jautājums arī par Artjoma taizemiešu sievu, ar kuru viņš oficiāli nav šķīries.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu