Jaunais Rīgas teātris atceļ izrādi "Gogolis. Nature Morte"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kā teātris to komentē savā lapā soctīklā "Facebook": "Šoreiz nav sanācis. Radoša neveiksme. Teātrī, tāpat kā dzīvē, tā reizēm mēdz notikt."

Tiek atcelts ģenerālmēģinājums 27.02., pirmizrāde 28.02. un izrādes 1., 2., 3., 4., 30., 31. martā un 1. un 2. aprīlī. Nauda par iegādātām biļetēm tiks atgriezta bankas kontā desmit dienu laikā. Atcelto izrāžu biļešu īpašnieki saņems kodu, kas kompensēs "Biļešu paradīzes" komisijas maksu un sniegs iespēju iegādāties biļetes uz JRT izrādēm šajā sezonā ar 5% atlaidi. Atcelto izrāžu biļešu īpašniekiem informācija tiks nosūtīta personīgi e-pastā.

Teātris atvainojas skatītājiem par radušos situāciju. Kā tas ir ar teju katru no Jaunā Rīgas teātra izrādēm, arī uz šo biļetes bija izpārdotas.

Iestudējuma pirmizrāde bija paredzēta šonedēļ. Tas veidots pēc Nikolaja Gogoļa stāsta "Veclaiku muižnieki", un izrādē piedalītos Čulpana Hamatova, Gundars Āboliņš un Kaspars Znotiņš. Bija plānots, ka šajā izrādē Hamatova runātu latviski. Iestudējuma režisors - Uldis Tīrons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu