Sākas biļešu pārdošana uz "Three Days Grace" koncertu Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 31.martā, visā “Biļešu servisa” tīklā sākas publiskā biļešu pārdošana uz kanādiešu rokgrupas Three Days Grace koncertu, kas 13.jūnijā notiks “Palladium” zālē, TVNET informēja organizatori.

Pie mums kanādiešu rokeri viesosies “Revolutions Live Tour” turnejas ietvaros, kas pakārtota jaunākā albuma “Explosions” klajā laišanai. Tas nozīmē, ka koncertā tiks izpildītas gan jau tādas laika pārbaudi izturējušas kompozīcijas kā I Hate Everything About You, Never Too Late, Animal I Have Become, Pain, Just Like You, Home, Painkiller, Riot, The Mountain, gan jaunā apkopojuma spilgtākie hiti – So Called Life, Lifetime u.c.

Three Days Grace jaunākais, nu jau septītais albums nāca klajā 2022.gada 6.maijā, pirmo reizi izjaucot grupas tradīciju katru trešo gadu izdot jaunu ierakstu apkopojumu. Taču, tā kā 2021.gada novembrī publisku pirmatskaņojumu piedzīvoja pirmais albuma vēstnesis – singls So Called Life, zināmā mērā var uzskatīt, ka fanu iepriecināšana ar jaunu ierakstu triju gadu nogrieznī joprojām saglabāta. Dziesma vienā mirklī uztraucās Billboard Mainstream Rock topa galvgalī un tur atradās četras nedēļas pēc kārtas. Tā arī bijusi visvairāk atskaņotā 2022.gada rokdziesma. 2022.gada aprīlī iznākušais singls Lifetime atkārtoja So Called Life rezultātu, līdz ar to grupas kontā ir 17 singli, kas sasnieguši Billboard Mainstream Rock topa virsotnes.

Jautāts par albuma “Explosions” vēstījumu, grupas dalībnieks Nīls Sandersons paskaidro: "Mēs piedzimstam sprādzienu pasaulē, un tie vienmēr ir kaut kur līdzās. Mēs mēdzam noslēgt dusmas sevī un rīkojamies tā, it kā to nebūtu. Dažreiz tu vienkārši vēlies izpausties un būt radošs. Tu centies būt tāds, kāds esi, bet pasaule to neļauj. Un ko tu tad dari – eksplodē? Tas ne vienmēr ir pareizais risinājums. Varbūt tev tomēr izdodas kaut kā nogludināt asumus? Mēs visi zināmā mērā to darām, jo otrs risinājums ir uzsprāgt. Ne visi sprādzieni ir slikti; daži ir skaisti. Ja esi tēvs, tavs bērns dodas pasaulē un kļūst par personību. Manā skatījumā tas arī ir sprādziens.”

Trīs Three Days Grace albumi saņēmuši oficiālu 3x 2x un 1x Platīna statusu, 12 reižu nominēti augstākajai Kanādas mūzikas industrijas balvai Juno, Spotify statistika informē, ka viņu dziesmas vidēji tiek atskaņotas 4 miljonus reižu mēnesī, kas viņus padara par vienu no pasaulē klausītākajām rokgrupām.

Three Days Grace 1997.gadā Ontario provinces pilsētiņā Norvudā dibināja solists un ģitārists Ādams Gontjērs, bundzinieks un bekvokālists Nīls Sandersons un basģitārists Breds Volsts. 2003.gadā viņiem pievienojās un par vadošo ģitāristu kļuva Berijs Stoks. 2013.gadā Ādams apvienību atstāja, un tāpēc basģitārists Breds solista vietā uzaicināja savu brāli Metu Volstu, kas pārsteidzoši ātri un labi iekļāvās kolektīvā.

Mūzikas kritiķi grupas žanra apzīmēšanai izmanto mazliet atšķirīgus mūzikas stilus - alternatīvais hārdroks, postgrandžs, ņūmetāls -, kas arī saprotami, jo Three Days Grace radošais materiāls nav viendabīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu