"Tā nav no*iršana!" Bojarkinai nākas skaidrot savu atklāto šķiršanās ierakstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Marta pēdējā dienā tapa zināms, ka izjukušas aktrises Elīnas Bojarkinas un LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autora Marģera Majora attiecības - Elīna dalījās ar emocionālu vēstījumu, atklājot, ka vairākus mēnešus cīnījusies par šīm attiecībām, bet Marģers viņu vienkārši nemīlot. Nu viņa paskaidrojusi savu atklāto ierakstu. 

Atgādinām, ka Bojarkina šķiršanās faktu apstiprināja ierakstā, kurā meklē dzīvokli. Viņa rakstīja: "Jau vairākus mēnešus es cīnos par šīm attiecībām, bet šis cilvēks mani vienkārši nemīl, un esmu mēģinājusi darīt visu, kas ir manos spēkos, lai pierādītu, ka šeit viss ir, bet es nevaru mainīt cilvēku un likt viņam justies savādāk."

Pēc publiskotā ieraksta viņa saņēma jautājumus, ko centusies panākt ar šādu "dalīšanos", uz ko aktrise atbildēja: "Ņemot vērā, ka liekot postu par dzīvokļa meklēšanu, jautājumi no dažādām pusēm rastos tāpat, tā nu tīru sirdi paskaidroju situāciju, lai nav individuāli katram kaut kas jāskaidro. Un man likās, ka soctīkli domāti, ne tikai priecīgajiem notikumiem, bet tajos ļauts dalīties arī ar ne tik priecīgiem momentiem. Vēlējos padalīties par šo, no savas sirds puses un ņemot vērā, ka nedalos ar detaļām, kas novedis pie šī, tad esmu ļoti lakoniski."

Tāpat Bojarkina pauž, ka viņas situācija rezonē ar daudzām citām sievietēm, kas piedzīvojušas ko līdzīgu - tas radot kopības sajūtu un sapratni, ka viņa nav vienīgā, kura piedzīvo šķiršanās sāpes. 

Bojarkina uzskata, ka ar savu ierakstu nav apvainojusi Marģeru: "Nav necik no*iršana. Šeit izskaidroju situācijas realitāti, lai nerodas nepamatoti jautājumi saistībā ar dzīvokļa meklēšanu."

Vēl kāda cita komentētāja, atsaucoties uz Elīnas ierakstu par to, ka viņa "bezgalīgi mīl Marģeru", raksta, ka šādā situācijā cieņpilna attieksme būtu norādīt, ka katrs aizgājuši savu ceļu. "Bet laikam bezgalīga mīlestība un cieņa neiet roku rokā," tā komentētāja. 

Bojarkina neslēpj: "Grūti šeit rast cieņu, ja dienu iepriekš cilvēks stāv ar mani sadevies rokās un saka, ka mums viss būs un mēs darīsim, lai būtu."

Pats Marģers nav komentējis abu šķiršanos, un viņa sociālajos tīklos joprojām atrodamas viņa un Elīnas kopbildes.

Vēl februārī pāris sniedza interviju žurnālam "Santa", atklājot savu iemīlēšanās stāstu. Elīna sacīja, ka tā nav bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena - sākumā tā drīzāk bija draudzība. Tāpat viņa atklāja, ka tolaik bijusi citās attiecībās.

Abi iepazinās pērnā gada janvārī, un par viņu attiecībām publiski kļuva zināms vien vasarā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu