Video ⟩ Lieldienu vakarā šovā “Balss maskā” krīt Zaķa maska

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Lieldienu vakarā, 9. aprīlī, uz muzikālā šova “Balss maskā” skatuves kāpa seši koši šova dalībnieki – Krauklis, Pērtiķis, Zaķis, Briedis, Laimes lācis un Sniegpārsla. Šoreiz šova dalībnieki savā repertuārā bija iekļāvuši siržu kausējamās dziesmas. Raidījuma izskaņā detektīvi vienojās, ka šajā reizē tiks atmaskots Zaķis, zem kura maskas bija paslēpusies TV personība Lelde Ceriņa.

Zem izveicīgā un graciozā Zaķa maskas bija paslēpusies televīzijas un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa, kura šajā vakarā uz skatuves kāpa ar itāļu partizānu dziesmu “Bella Ciao”. Šajā vakarā nevienam no detektīviem neizdevās uzminēt, kurš slēpās zem maskas, viņi bija pārliecināti, ka tur paslēpies kāds aktieris vai mūziķis.

Samanta minēja, ka tā ir aktrise Dārta Daneviča, bet Jānis Šipkēvics domāja, ka tā ir aktrise Ieva Segliņa. Baiba Sipeniece-Gavare bija pārliecināti, ka zem maskas slēpjas mūziķe Kristīne Kārkle-Kalniņa, bet Krivenchy minēja, ka zem maskas varētu būt Ivo Grigalis no grupas “Latgalīšu reps”.

Šoreiz detektīvus no pareizā ceļa noveda pavedienu video dzirdētais Latgales vārds, kas lika viņiem domāt, ka zem maskas paslēpies kāds, kurš cieši saistīts ar Latgali. “Kāda Latgale, tu taču esi rīdziniece”, pēc maskas noņemšanas pārsteigumā jautāja Baiba. Lelde atklāja, ka viņas mamma ir no Latgales un omīte tur dzīvo joprojām, un katras Lieldienas viņa ar ģimeni braucot uz Ludzu ciemos.

Analizējot Zaķa pavedienus, atklājās, ka bērnībā Lelde sapņoja, ka kļūs par astronauti, taču šobrīd viņas ceļi ved uz televīziju, kur nereti sanāk intervēt Latvijā zināmākās personības. Leldes mīļākie svētki ir vasaras saulgrieži, jo tieši šajā laikā ir viņas dzimšanas diena. Un šogad viņa jau laicīgi ir paspējusi ieplānot šajos svētkos kārtīgu pirts rituālu. Vēl viņai ļoti patīk īsti rokkoncerti, lai gan pēdējā laikā daudz sanāk apmeklēt bērnu parkus un pasākumus. Lelde vada jauno TV3 raidījumu “Mēs mīlam ģimeni”, kurā kopā ar skatītājiem dodas ciemos pie Latvijas ģimenēm, iepazīstot tuvāk ģimeņu daudzveidību.

Taču Zaķa maska nebija vienīgā, ka šajā vakarā krita. Šajā raidījumā kā īpašais viesis uzstājās Mākonis, zem kura bija paslēpusies TV raidījumu un pasākumu vadītāja Sanda Dejus, dziedot Lieldienām pieskaņotu dziesmu “Pūpoliņi”. Vispārsteigtākais bija Jānis Šipkēvics, kurš neatpazina zem maskas paslēpušos kolēģi. “Un vēl no rīta tu teici – braucam kopā! Es vienmēr visu, ko saka Sanda, uztveru kā joku,” sarunu ar Sandu pirms braukšanu uz filmēšanas laukumu atcerējās Jānis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu