"Tā ir ļoti nevīrišķīga rīcība!" Daneviča atklāj, kādas ir viņas un Kaimiņa pašreizējās attiecības (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča
Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča Foto: LETA/TVNET kolāža

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča, viesojoties "YouTube" raidījumā "Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi", atklāj, ka joprojām norit tiesvedība starp viņu un bijušo Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu. 

Atgādinām, ka par Danevičas un Kaimiņa nesaskaņām publiski kļuva zināms 2022. gada janvārī. Kā attiecību izjukšanas iemeslu Daneviča minēja to, ka viņai pietrūka mīļuma, un atklāja, ka attiecību laikā piedzīvojusi emocionālu vardarbību. Tāpat šobrīd norisinās tiesvedība un ir iesaistīta bāriņtiesa.

Martā tika atzīmēta abu dēla Kaupo otrā dzimšanas diena, kurai par godu Daneviča savos sociālajos tīklos bija dalījusies ar vairākiem bērna attēliem un ierakstu, kur viņa izsaka pateicību bērna tēvam - "par patiesi nozīmīgo atbalstu un drošības sajūtas radīšanu 17. martā pirms diviem gadiem... un, protams, par to, ka mums tagad ir vislieliskākais, gudrākais, inteliģentākais, sirsnīgākais, mīļākais dēls pasaulē. Kaupo". Nu raidījumā viņa atklāj, ka Kaimiņš nav ļāvis dalīties ar šo ierakstu, jo abiem esot vienošanās nepubliskot bērna attēlus. "Manī ne brīdi nav bijusi nepateicība. Jā, man iet grūti un es patiesībā ļoti nosodu to, ko [Artuss] šobrīd dara, un es uzskatu, ka tā ir ļoti nevīrišķīga rīcība - tā nerisina lietas!" saka Daneviča.

"Pie manis reāli, manā mājvietā ieradās bāriņtiesa un vērtēja, vai es esmu laba mamma. Un rakstīja atzinumu, vai es esmu laba mamma. (..) Es, man liekas, pat neesmu pacēlusi balsi pret savu bērnu ne reizi!

 Es uzskatu, ka esmu laba mamma, un esmu pārliecināta par to. Es nevaru sev piesieties!

Es esmu darbā kaut kādos brīžos, un ir dienas/vakari, kad es savu bērnu nesatieku, bet tad, kad es ar viņu esmu kopā, - es esmu 100% ar viņu kopā. Man nav kaut kādu paralēlo darbu. Es ar viņu spēlējos no visas sirds. Mēs ejam uz muzejiem, dodamies pastaigās, apciemojam savus tuvos... Man liekas, mums ir ļoti intensīva forša kopābūšana," pauž Daneviča.

Runājot par pašreizējām attiecībām ar Kaimiņu, viņa saka: "Šobrīd mums nekādas sadarbības - mūsu kā vecāku starpā - nav. Mums vienkārši ir kaut kādu argumentu pierādījumu meklēšana tiesai, sarunu ierakstīšana, es neredzu iespēju jebko sarunāt." Aktrise gan pauž cerību, ka abiem izdosies saglabāt veselīgas attiecības. 

"Lielāko dēla dzīves daļu audzinu es viena pati. Man ir vienai jātiek galā, mums vēl divi suņi ir mājās," saka Daneviča. 

"Man visu šo laiku pakausī ir doma un iespējamība, ka man šo var atņemt. Es nevaru zināt, cik daudz reizes, cik bieži, cik dienas nedēļā man ļaus būt ar manu bērnu," saka Daneviča. "Pat ja tā ir tīri teorētiska sajūta - tas ļoti maina attieksmi pret dzīvi." 

Runājot par privāto dzīvi, Daneviča gaida pavasari un vēlas iemīlēties. "Es gribu, es labprāt! Es esmu atvērta!" saka Daneviča, intervijas beigās uzsverot - laime nemīl klusumu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu