"Balss maskā" dalībniece saskārusies ar amizantu situāciju dzimtajos Talsos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grēta Grantiņa šovā "Balss maskā"
Grēta Grantiņa šovā "Balss maskā" Foto: publicitātes

Šova "Balss maskā" astotajā raidījumā tika atmaskots Briedis, zem kura maskas slēpās "X Faktora" ceturtās sezonas uzvarētāja dziedātāja Grēta Grantiņa. Nu viņa raidījumā "900 sekundes" atklāj, vai viegli bija noturēt noslēpumā savu dalību šovā. 

Vaicāta, ar kādam sajūtām ir kritusi viņas maska, Grēta saka: "Ar priecīgām! Man bija žēl Samantas, kura jau no pirmā raidījuma zināja, bet man tas bija milzīgs kompliments, ka arī zem lielas galvas un maskas manu balsi var atpazīt."

Ņemot vērā, ka jau no pirmā raidījuma bija aizdomas par Brieža patieso būtību, Grēta saka, ka bija grūti noturēt noslēpumā savu dalību šovā. Viņa ar amizantu situāciju saskārusies pat uz ielas savos dzimtajos Talsos. "Eju Talsos pa ielu: "Eu, briedi!" Visi Talsos jautāja, kas notiek? Savējie jau saprot... It īpaši, ja pasaka tavu vārdu, tad tā aizdoma ir 10 reizes lielāka," saka Grēta. 

Viņasprāt, šovā palikuši visinteresantākie dalībnieki un "cietie rieksti", un viņai nav ne jausmas, kas slēpjas zem pārējo dalībnieku maskas.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu