Grupa "Loud Silence" izdod īsfilmu "Antidepresanti" un piesaka jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Loud Silence" aizvadītajās brīvdienās prezentējusi īsfilmu un dziesmu "Antidepresanti", kas tapusi sadarbībā ar režisoru Rihardu Romušu. Izdodot dziesmu, mūziķi piesaka savu otro studijas albumu, kas pie klausītājiem nonāks šajā rudenī.

"Videoklips ir par izdegušiem mūziķiem, kas vairs nespēj izturēt maizes darba radīto emocionālo slodzi un ir nolēmuši pilnībā atdoties mūzikai," stāsta režisors Rihards Romušs. "Jebkurš mākslinieks var strādāt jebkādā darbā, taču tas nekad nesniegs pilnību. Klipa moto ir "Dzīvot mūzikai!", proti, ir smagi jāstrādā, lai sasniegtu savus mērķus."

Dziesmas līdzautors Oskars Maurers stāsta: "Vasarā ar [Reini] Briģi devāmies ekskursijā pa Latgali un, aizbēguši no burzmas un ikdienas steigas, rakstījām dziesmas jaunajam albumam. Dziesma ir par atbrīvošanos no tās sajūtas, kas pārņem, kad sēdi istabā un pa logu vēro apkārt valdošo bezjēdzīgo haosu. Tā ir par atbrīvošanos no antidepresantiem un dzīvesprieka triumfu."

Dziesmas ierakstā piedalījušies: Oskars Maurers (balss), Artūrs Kuzmins (ģitāra), Dāvids Eglītis (bungas), Dāvis Lāpāns (taustiņinstrumenti), Andris Spieķis (bass), Evelīna Homčenko (fona vokāls), Patriss Valdemārs (fona vokāla ieraksts). Dziesmu ierakstījis, producējis un miksējis producents Reinis Briģis.

Īsfilmu filmējis un montējis režisors Rihards Romušs. Producente – Lāsma Neulāne.

Lomās: autoservisa darbinieki – grupa "Loud Silence"; priekšnieks – Jānis Veikšāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu