Ekskluzīvi ⟩ Kas nogāja greizi? "Sudden Lights" komentē Eirovīzijas pirmā pusfināla rezultātus (21)

Krista Garanča
, TVNET Sejas redaktore
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas pārstāvji šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā grupa "Sudden Lights" portālam TVNET komentē pirmā pusfināla rezultātus. Šī bija sestā reize pēc kārtas, kad Latvija nekvalificējās finālam.

Jau ziņots, ka grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" uzstājās Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā, taču nekvalificējās finālam.

"Es vērtētu mūsu priekšnesumu kā labu. Mēs darījām visu, kas bija mūsu spēkos," sarunā ar TVNET saka grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis.

"Tas, kas nogāja greizi, - mums nepaveicās uz pusfinālu. Bija daudz favorītu, ārkārtīgi spēcīga cīņa, un mēs to jau zinājām no sākta gala. Tā dzīvē notiek - šis ir konkurss, un konkursā visi nevar uzvarēt," secina grupas solists.

Vaicāts, ko grupai devusi piedalīšanās Eirovīzijas dziesmu konkursā, Zitmanis saka: "Mēs noteikti paņemsim līdzi ārkārtīgi lielu pieredzi - mēs redzējām augsta līmeņa priekšnesumus, augsta līmeņa darbiniekus šeit, aizskatuvē. Šis ir bijis viens liels piedzīvojums, un mums ir prieks, ka mums bija tas gods to visu piedzīvot un pārstāvēt Latviju.

Mēs ceram, ka Latvija ar mums lepojas!" 

Jau ziņots, ka, apkopojot skatītāju balsojuma rezultātus, pirmajā pusfinālā kvalificējās 10 valstis - Horvātija, Moldova, Šveice, Somija, Čehija, Izraēla, Portugāle, Zviedrija, Serbija un Norvēģija. Aiz strīpas palika Latvija, Malta, Īrija, Azerbaidžāna un Nīderlande. 

Neraugoties uz neiekļūšanu finālā, grupa saņēma atzinīgus vārdus no pašmāju sociālo tīklu lietotājiem.

Otrais pusfināls notiks 11. maijā, fināls - 13. maijā.

Foto: Eirovīzijas pirmais pusfināls

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu