Baiba Sipeniece-Gavare ir pret tautas vēlētu prezidentu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Renārs Koris

Radio balss Baiba Sipeniece-Gavare raidījumā "360TV ZIŅneši" pauda savu viedokli par gaidāmajām prezidenta vēlēšanām, atklājot, ka ir pret tautas vēlētu valsts galvu.

"Es galīgi neesmu par to. Zinot, ka tauta patlaban ir diezgan, un, lai neapvainojas neviens, bet

analizēšanas spējas plašām tautas masām vēl nav dotas.

Mums "Savādi gan" laikā bija tāds joks par tautas vēlētu, un mēs teicām, ka tādā gadījumā mēs ievēlētu "Dormeo" matraci, jo viņš tiek reklamēts visu dienu," raidījumā saka Sipeniece-Gavare.

Kā ziņots, 31. maijā gaidāmajām Valsts prezidenta vēlēšanām Saeimā pārstāvētās partijas ir pieteikušas trīs kandidātus. Valdošajā koalīcijā ietilpstošais "Apvienotais saraksts" augstajam amatam virza savu dibinātāju, uzņēmēju Uldi Pīlēnu, premjera partija "Jaunā vienotība" prezidenta krēslam piedāvā ārlietu ministra Edgara Rinkēviča kandidatūru, bet opozīcijā esošā frakcija "Progresīvie" prezidenta postenim virza publiskās pārvaldības eksperti Eīnu Pinto. Nevienam no šiem kandidātiem pagaidām nav skaidra balsu vairākuma, lai uzvarētu vēlēšanās.

Arī Sipenieces vārds neoficiālā balsojumā izskanēja kā viens no iespējamajiem valsts prezidenta amata kandidātiem. Baiba gan sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" pamatoja, kāpēc neredz sevi šajā amatā. 

Arī raidījumā viņa papildināja savu sakāmo, minot būtiskus iemeslus, kāpēc šis amats nebūtu viņai.

Pēc Sipenieces-Gavares vārdiem, viņas lielākais trūkums ir asā mēle, un viņa nespētu noslēpt patiesību un būt viltīga. Viņa arī zina, ka no patikšanas līdz nepatikšanai ir viens solis, tāpēc apzinās, ka varētu arī iemantot kāda nepatiku.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu