"Rammstein" solistu apsūdz par nepiedienīgu izturēšanos pret sievietēm

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Dmitri Kotjuh

Vācijas rokgrupa "Rammstein" ir reaģējusi uz tās solistam Tilam Lindemanam izteiktām apsūdzībām saistībā ar nepiedienīgu izturēšanos pret sievietēm.

Grupa ir meklējusi juristu padomu savas pašreizējās turnejas laikā, kura sākās Viļņā un trešdien turpināsies Minhenē, vēstīja Vācijas ziņu aģentūra DPA.

Vācijas raidsabiedrība WDR un konservatīvais laikraksts "Die Welt" iepriekš ziņoja, ka grupa ir noalgojusi juristu komandu.

Pēdējo dienu laikā vairākas sievietes ir apsūdzējušas nepiedienīgā uzvedībā 60 gadus veco Lindemanu.

Viņas aprakstīja situācijas, kuras dažas no viņām nosauca par "biedējošām". "Rammstein" koncertos esot izraudzītas jaunietes, kurām esot jautāts, vai viņas gribētu atnākt uz ballītēm pēc koncerta. Dažas sievietes arī piekrita seksuālām darbībām.

"Rammstein" savā paziņojumā pavēstīja, ka šīs apsūdzības ir ļoti smagi skārušas grupu un ka tā uztver šīs apsūdzības ļoti nopietni.

Vēršoties pie faniem, grupa paziņoja: "Mums ir svarīgi, lai jūs justos komfortabli un droši mūsu šovos - skatuves priekšā un aiz tās."

Grupa arī aicināja fanus atturēties no "pāragras spriešanas" par jebko.

Minhenē no trešdienas tiek plānoti četri "Rammstein" koncerti. Ir jau paziņots par dažām izmaiņām - faniem nebūs atļauts stāvēt tieši skatuves priekšā, un pēc koncertiem netiks rīkotas ballītes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu