"Mākslīgais intelekts nebūs mans konkurents!" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Šoreiz raidījumā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" viesojas Lauris Zalāns, kurš vietnē "Tik Tok" zināms kā @zalanslauris.

Laura profila sekotāju skaits sasniedzis 59,7 tūkstošus, un viņa publiskotie video kopumā saņēmuši 1,3 miljonus "patīk".

"Saturs, ko veidoju ir ar humoristisku piegaršu, pozitīvismu, prikoliem un jautrību," saka Lauris un uzsver, ka tāds ir arī ārpus sociālajiem tīkliem.

"Es atradu pats sevi," par sociālo tīklu ietekmi saka Lauris. Taču par savu odziņu sauc vienkāršību un faktu, ka ir no Latgales.

Tāpat viņš atklāj, vai šajā platformā ir iespējams nopelnīt, kas ir dīvainākakais sadarbības piedāvājums, kādu viņš ir saņēmis, un kā cīnīties vai, tieši otrādi, sadarboties ar mākslīgo intelektu?

Bizness vai dzīvesveids? Uzzini visu par un ap Laura Zalāna darbošanos "Tik Tok" - video!

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu