Pieci.lv pievienojas grupas "Citi zēni" mūziķis un slavena "tiktokere"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

23. augustā Latvijas Radio 5 nāk klajā ne tikai ar atjaunotu satura formātu un dinamiskāku skanējumu, bet arī jaunām ētera personībām.

Darbadienu rīta programmu "Citi Rīti" turpmāk vadīs grupas "Citi Zēni" mūziķis Jānis Pētersons, bet dienas programmu no plkst. 13.00 līdz 16.00 Anna Marta Daldere, kura plašāk zināma sociālā tīkla "Tik Tok" lietotājiem kā Barbara Dzelme. Tāpat darbadienās Latvijas Radio 5 ēterā būs dzirdami arī jau klausītāju iemīļotie dīdžeji – Toms Grēviņš un Linda Samsonova.

Latvijas Radio 5 rīta programma "Citi Rīti" ēterā skanēs katru darbadienu no plkst. 7.00 līdz 10.00. Līdz ar jaunu, daudz dinamiskāku raidījuma formātu tā veidotāji sola klausītājiem ne vien izklaidējošu un izglītojošu saturu, bet arī daudz vairāk mūzikas.

"Jau kādu laiku meklēju iemeslu no rītiem celties laicīgāk, tad nu beidzot šis iemesls mani atrada pats. Nopietnību no manis ēterā negaidiet, un programma būs enerģiskas mūzikas pilna. "Citi Rīti" būs mana pirmā pieredze radio DJ lomā, bet esmu pārliecināts, ka izdosies atrast kopīgu vilni ar LR5 klausītājiem, lai katru darba dienas rītu varētu iesākt ar smaidu," norāda grupas "Citi Zēni" solists un LR5 darbadienu rīta raidījuma vadītājs Jānis Pētersons.

No plkst. 10.00 līdz 13.00 katru darbadienu Latvijas Radio 5 ēterā dzirdēsim Tomu Grēviņu, kurš parūpējies par īpašu muzikālu programmu.

"Jaunais Latvijas Radio 5 kopumā būs skaņas un ideju ziņā modernākā raidstacija Baltijā – vienīgais mūzikas radio, kurā vienuviet būs sastopama visa šī brīža svarīgākā mūzika, neatkarīgi no žanriskās piederības. Tīri tehniski Latvijas Radio 5 ēterā ikviens klausītājs varēs dzirdēt daudz vairāk mūzikas, kā jebkurā citā raidstacijā, un to papildināsim ar dinamisku saturu, kas pamatā balstīsies šī brīža aktualitātēs Latvijā un pasaulē!," stāsta Latvijas Radio 5 radošais direktors un ētera personība Toms Grēviņš.

Latvijas Radio 5 dienas ēteru darbadienās no plkst. 13.00 līdz 16.00 pārņems Anna Marta Daldere, kura ar savu veidoto saturu līdz šim jau iekarojusi sociālā tīkla "Tik Tok" lietotāju atzinību. Anna Marta Daldere parūpēsies par izglītojoši izklaidējošu raidījumu ar nelielu humora devu.

"Līdz šim man bijušas visai attālas attiecības ar radio pasauli. Es augšu kopā ar klausītājiem. Tas, ko es droši varu solīt, ir tiešums un patiesums. Gribētos radīt arī nepiespiestības sajūtu un atgādināt, ka mēs radio personības neesam izredzētie, bet patiesībā lādzīgi cilvēki," tā Latvijas Radio 5 ētera personība Anna Marta Daldere.

Savukārt klausītāju jau iemīļotā ētera personība Linda Samsonova turpmāk darbadienās rūpēsies par pēcpusdienas ēteru, no plkst. 16.00 līdz 19.00 vadot raidījumu "Piektais ātrums"” un kļūstot par muzikālāko un izklaidējošāko klausītāju ceļabiedru.

"Bez pārmaiņām nav attīstības, tāpēc esmu patīkami satraukta par mūsu jauno startu! Klausītāji noteikti būs priecīgi par enerģisko un uzlādējošo mūziku, kas tagad pavadīs ceļā darbadienu noslēdzot raidījumā "Piektais ātrums". Tajā būs arī uzsvars uz pašmāju ziņām, aktualitātēm un uz tādas vides radīšanu, kur neviena tēma nav tabu. Nemainīgi piektdienās rūpēšos par aktuālāko elektroniskās un deju mūzikas apkopojumu – "Deju stacijā"," stāsta Latvijas Radio 5 ētera personība Linda Samsonova.

Ceturtdienu vakaros, raidījumā “REPortāža”, turpmāk plosīsies reperis Wiesulis, atskaņojot visu jaunāko un labāko no hiphop pasaules. Arī sestdienās un svētdienās Latvijas Radio 5 notiks rosība – Kristofers Malnačs no plkst. 9.00 līdz 12.00 vadīs raidījumu "Nākamais rīts", kas būs vienīgais komforta ēters Latvijā pēc jaudīgas piektdienas, savukārt plkst. 12.00 ēteru pārņems Jānis Roberts Baķis, un līdz pat plkst. 15.00 skanēs raidījums "Vieglās brīvdienas", informējot par aktualitātēm kultūrā, dzīvesstilā un mūzikā.

Jaunajā skanējumā Latvijas Radio 5 lineārais ēters īpaši domā par 20 līdz 45 gadus veciem klausītājiem, savukārt jaunāko auditoriju vecumā no 15-25 gadiem plānots uzrunāt multimediju vidē, kas ļauj radīt mērķauditorijai atbilstošu saturu viņiem interesantākā formā.

Jauniešu satura digitālā zīmola Pieci.lv attīstība notiks pakāpeniski, šogad nodrošinot jauna formāta multimediālā satura veidošanu par jauniešu auditorijā un sabiedrībai kopumā aktuālām tēmām, tostarp, pilnveidojot LR5 iecienītākās satura rubrikas "Jauni un bagāti", "Nogaršo ar pieci", "Piektais līmenis", "Saskarsmes problēmas" u. c. Jaunais saturs tiks veidots un izvietots sociālo tīklu platformās un digitālajos kanālos, ievērojot mediju patērēšanas paradumus jauniešu vidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu