Svarīga informācija otrā "Latvijas mūzikas lielā koncerta" apmeklētājiem Mežaparkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Jau šo sestdien, 2. septembrī, Mežaparka Lielajā estrādē notiks otrais "Latvijas mūzikas lielais koncerts", kas uz vienas skatuves apvienos ap simts dažādu muzikālo žanru pašmāju mūziķu, kuri izpildīs vairāku paaudžu komponistu radītas dziesmas, kas ierindojamas Latvijas mūzikas zelta fondā. Tie ir populārāko latviešu komponistu un dziesminieku skaņdarbi - tautā iemīļoti, saviļņojoši un spilgti laikmeta liecinieki un pavadoņi, kā arī blakus šiem - pēdējo gadu desmitu laikā radītās vērtības, kuras jau šobrīd guvušas tautas atzinību.

Koncerta biļetes pieejamas lielkoncerta interneta vietnē, kā arī šeit.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieskaitot, ieeja koncertā vecāku pavadījumā bez maksas.

Pasākuma laika plāns:

  • 18.00 ieeja pasākumā
  • 19.30 grupas Astro'n'out uzstāšanās
  • 20.30 Latvijas Mūzikas Lielais koncerts
  • Koncerta noslēgums plānots ap plkst. 23.30.

Apmeklētājiem ieeja pa 7., 6., 5. un 3. vārtiem.

Fanu zonas un sēdvietu apmeklētāji iekšā pasākuma teritorijā pie 5. un 4. vārtiem varēs saņemt aproces iekļūšanai īpašajās zonās.

TV3 VIP viesu un mediju ieeja – 4. vārti.

Pasākuma teritorijā būs aizliegts ienākt ar velosipēdiem, skrejriteņiem, lielām somām, lietussargiem, līdzpaņemtiem šķidrumiem, bīstamiem priekšmetiem, stikla un keramikas traukiem. Pasākuma teritorijā būs aizliegts ienest profesionālo foto/video tehniku.

Pasākumā būs atļauta ieeja ar bērnu ratiņiem, taču tos aizliegts novietot evakuācijas ejās, sēdvietu zonā vai apmeklētāju plūsmā.

Apmeklētāji tiek aicināti ģērbties atbilstoši laika apstākļiem un nepieciešamības gadījumā ņemt līdzi lietusmēteļus.

Norises vietā notiks tirdzniecība.

Transports

2023. gada 2. septembrī pirms un pēc "Latvijas mūzikas lielā koncerta", kas notiks Mežaparka Lielajā estrādē, pasākuma organizatori finansēs 11. tramvaja papildu reisus maršrutā uz Mežaparku un atpakaļ.

Pirms koncerta, sākot no aptuveni plkst. 17.00, papildreisi tiks organizēti virzienā no Ausekļa ielas uz Mežaparku un sākot no aptuveni plkst. 17.48 tramvaji kursēs ar 5-6 minūšu kustības intervālu.

Pēc koncerta noslēguma (aptuveni plkst. 23.30) atpakaļ uz centru reisi tiks organizēti atbilstoši pasažieru plūsmai (orientējoši ar 5 minūšu kustības intervālu).

Koncerta apmeklētājiem jāņem vērā, ka personīgo automašīnu novietošana Mežaparkā un tā tuvumā būs apgrūtināta.

Svarīgi

Dziesmu audio/video publicēšana pilnā garumā medijos (tajā skaitā sociālo tīklu kontos) bez atļaujas ir aizliegta un uzskatāma par autortiesību pārkāpumu.

Ar savu ierašanos uz pasākumu apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.

Smēķēt pasākuma teritorijā aizliegts, izņemot īpaši norādītās vietās ārpus skatītāju zonas. Aizliegums smēķēt attiecas uz visu veidu cigaretēm, t.sk. e-cigaretēm, vape, iqos, salt u.tml.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu