FOTO UN VIDEO Meiteņu mīluļi "Sudden Lights" atklāj detaļas par savu gaidāmo lielkoncertu Mežaparkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupa "Sudden Lights" iesoļojuši finiša taisnē, gatavojoties savam pirmajam brīvdabas lielajam koncertam, kas notiks Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī.

“Grupas uzstādījums savam pirmajam lielajam koncertam ir ļoti iespaidīgs un atšķirīgs no tā, kādi "Sudden Lights" ir redzēti līdz šim. Viena no lietām, ko vēlējās grupa, ir atteikties no skatuves jumta. Tas nozīmē, ka mūziķi ir gatavi riskēt un salīt, bet no skatītāju puses tas paver iespējas veidot skatuvi daudz plašāku un izmantot interesantākus risinājumus,” par skatuvi stāsta koncerta scenogrāfs un gaismu mākslinieks Ainārs Pastars.

"Sudden Lights" solists Andrejs Reinis Zitmanis skaidro: “Koncerta ideja radās viesnīcā Liverpūlē, kad sapratām, ka vēlamies atgriezties no Eirovīzijas ar kaut ko skaistu un lielu. Koncerts būs par mums pašiem. Iespējams, daudziem šis būs pirmais "Sudden Lights" koncerts. Šī būs tāda iepazīšanās un stāsts par mūsu turpināšanos.”

Noskaties video!

Visā koncertā gan muzikāli, gan vizuāli varēs redzēt "Sudden Lights" ceļu no pagātnes uz nākotni. Koncerta pieredzi papildinās gaismu šovs, viesmākslinieki, video ekrāni, īpaši specefekti un, protams, arī pats Mežaparks kā unikāla scenogrāfija.

Jau ziņots, ka grupa "Sudden Lights" izziņojusi savu līdz šim vērienīgāko koncertu, kas norisināsies Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī. Tas būs pirmais pašu rīkotais grupas brīvdabas koncerts. Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu servisa" tirdzniecības tīklā.

Grupa "Sudden Lights" par savu jaunāko albumu “Miljards vasaru” saņēma 5 nominācijas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons. Dziesma “Laternas” ieguva augsto 2. vietu Latvijas radio dziesmu aptaujā “Muzikālā banka”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu