Cietsirdību nesaskata: "Ģimenes burkā" veidotāji komentē sižetu, kur Uģis Kuģis brutāli iemet gultā savu dēlu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kuģu ģimene
Kuģu ģimene Foto: publicitātes

Sociālajos tīklos plašu rezonansi izraisījis raidījuma "Ģimene burkā" sižets, kur tā dalībnieks Uģis Kuģis iemet gultā savu 16 mēnešus veco bērnu. Nu kanāls reaģējis uz ažiotāžu. 

"Redzētais izgriezums no ģimeņu attiecību realitātes šova “Ģimene burkā” sērijas ir raisījis sabiedrībā rezonansi. Bērnu audzināšana ir vislielākā dzīves skola pieaugušajiem, jo liek savu uzvedību vērot no malas, veicinot personīgo un cilvēcīgo izaugsmi. Audzināšanas procesā kļūdīties ir tikai cilvēcīgi, taču katra vecāka atbildība ir atrast un pilnveidot savas audzināšanas prasmes, lai notikušās situācijas neatkārtotos.

Kuģu ģimene šovā piedalās jau piekto sezonu, un, kā liecina raidījumu veidotāju komanda, viņi šajā laikā nav saskatījuši vai sajutuši vardarbības pazīmes pret bērniem, tieši otrādi, ģimenē valda mīlošas un cieņpilnas attiecības starp vecākiem un bērniem.

Vēlamies vērst uzmanību, ka filmēšanas procesā raidījuma veidotāji nesaskatīja prettiesisku rīcību, fizisku vai emocionālu cietsirdību pret bērnu, kas varētu radīt kaitējumu dzīvībai vai veselībai. Esot kopā ar Kuģu ģimeni, filmēšanas komanda un kanāls var apstiprināt, ka kopējā vide un drošība, ir ģimenes galvenā prioritāte," TVNET Grupai pauž "Helio Media" sabiedrisko attiecību un digitālās komunikācijas projektu vadītāja Elīna Kolna.

Jau ziņots, ka 14. septembrī sociālajā vietnē "X" (Twitter) strauji izplatās video fragments no 360TV raidījuma "Ģimene burkā". Tā dalībnieks, vēdiskais filozofs un par attiecību konsultantu dēvētais Uģis Kuģis brutāli iesviež gultā savu 16 mēnešus veco dēlu Atulu Krišnu.

Publiskotais video fragments ir no raidījuma "Ģimene burkā" jaunās sezonas otrās sērijas. Sižetā ir vērojams, kā ģimene iekārto istabu - vecākais dēls Tamals Krišna nolemj turpmāk nakšņot pie tēta.

Uģis atzīst, ka viņam ir grūti pieņemt domu, ka turpmāk istaba būs jādala ar dēlu, turklāt vecākais dēls nepiekāpīgi pieprasa nolikt savu gultu tēvam neērtā vietā.

Brīdī, kad vecākais dēls "parāda savu raksturu", redzams, ka Uģis rokās paņem jaunāko dēlēnu un ar seju pa priekšu iesviež viņu gultā, pāris centimetru no sienas. Bērnu mamma un Uģa Kuģa sieva Linda turpat sēž un noskatās uz notikušo. Dēls sāk raudāt, un Uģis saka: "Kas atkal tev slikti ir?", uz ko Linda atbild, ka "viņš nobijās". Tikmēr vecākais dēls vēro situāciju no malas.

Pēc mirkļa Uģis paņem dēlu un samīļo viņu, taču raudas turpinās.

Atgādinām, ka raidījums "Ģimene burkā" šā gada pavasarī izpelnījās sabiedrības nosodījumu par raidījumu, kur bijusī dalībniece Agrita Bindre atdod savu sunīti Mailo dzīvei pie ķēdes. Pēc ažiotāžas raidījums pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu