Seksīgi un provokatīvi! Influencere Ulme un mākslinieks Brekte radījuši mākslas plānotāju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdienas, 15. septembra vakarā influencere Betija Ulme un skandalozais mākslinieks Kristians Brekte slēgtā pasākumā prezentēja savu kopdarbu - mākslas plānotāju.

Mākslas plānotāja idejas autore ir Betija Ulme, kas caur savu iekšējo sajūtu atspulgu un dzejas rindām kopā ar ilustratori Annu Eihleri dzeju ietērpa melnbaltsarkanās ilustrācijās. Bez Annas sievišķīgi seksīgajām ilustrācijām mākslas plānotāja vīrišķo pieskārienu dod skandalozais un talantīgais mākslinieks Kristians Brekte.

Betija Ulme par plānotāju: “Seksuālā enerģija ir dzīvības enerģija, bez kuras mēs nespētu dzīvot, tāpēc šis mākslas plānotājs ļauj atrast patieso sevi, nebaidīties un būt atklātam gan pret sevi, gan citiem.

Atverot plānotāja lappuses galvenais mērķis ir atklāt intimitāti, mistiku un šķipsniņu seksualitātes, jo šī sajūtu gamma mīt katrā no mums,

kuru mēs kā kolektīvs - sabiedrības, politikas un citu uzspiestās ideoloģijas iespaidā apspiežam, un, visbiežāk, atstājam novārtā. Māksla un dzeja, kura ir redzama un sajūtama mākslas plānotāja lapās, veido mijiedarbību starp feminīno un maskulīno enerģiju, dzīvi un nāvi, mīlestību un naidu, vienotu baudā un tās neapzināti apzinātā noliegšanā!”

Uz mākslas plānotāja atklāšanas svētiem jeb dzīrēm bija ieradušies neskaitāmi sabiedrībā zināmi influnceri kā modes mākslinieks Fyodor Golan, stiliste Julija Verbickaya, modele Daria von Tri, TV seja Māra Sleja, radio dīdžeja Linda Samsonova, influencere Jana Bruka (Yana Bruk), seksīgā zīmola “Wild Spirit” radītāja Dana Bela ar vīru Daumantu, skandalozā kluba “Skapis” īpašnieks Bruno u.c.

Trīs stundas garā mākslas performancē uz skatuves kāpa skandalozais mākslinieks Kristians Brekete ar savu grupu “+K+M+B”. Ar seksīgi sievišķīgu performanci viesus priecēja deju studija “Hide out”, bet par kopējo atmosfēru rūpējās dīdžejs ar skatuves vārdu “Sirdsāpes”. Tāpat Brekte priecēja viesus ar mākslas performaci, kuras laikā apgleznoja Betijas korseti, kas pilnā krāšņumā tik atrādīta pasākuma noslēgumā, kad Betija atklāja savu trīs gadu darbu. Pasākumu vadīja Betijas laba draudzene, Radio Pieci ētera balss Lota Ulmane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu