Liene Ušakova skaidro, kāpēc ir noslēpumaina par savu privāto dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Liene Ušakova
Liene Ušakova Foto: publicitātes

Bijusī radio balss, dziedātāja un influencere Liene Ušakova intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" skaidro, kāpēc sociālajos tīklos nedalās ar savas ģimenes foto.

Beidzamo gadu laikā Ušakova ļoti izvairās publiski runāt par savu privāto dzīvi. Vaicāta, vai tas ir apzināti, viņa atbild: "Man nav ko stāstīt!"

"Kad būs gredzens pirkstā, tad arī tas būs redzams. Viss pārējais nav nopietni.

Es nevēlos piederēt pie tiem cilvēkiem, kuriem katru reizi, līdzko izveidojas kāds jauns romāns, žurnālu slejās rindā tiek saliktas visas eksbijušo bildītes apskatei. Es arī allaž esmu teikusi, ka izvēle būt redzamam, būt publiskam ir katram pašam jāpieņem. Es savu izvēli esmu izdarījusi, un man tas netraucē, bet, ja tas skar manus mīļos, manu otru pusi, tad, ticiet vai ne, ne visi vēlas būt publiski redzami," saka Ušakova.

Viņa turpina: "Es negribētu, lai mani bērni kaut kur parādās un izaug bez šādas izvēles. Tāpēc manos sociālajos tīklos neparādās bērna bildes un ģimenes foto. Tas, cik daudz viņi paši vēlēsies parādīt šajā digitalizētajā laikmetā, ir viņu pašu ziņā."

Vairāk lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnāla "Klik"!

Atgādinām, ka nesen kļuva zināms, ka Ušakova piedalīsies jaunā iepazīšanās šovā "Amors". “Kad "Tinder" kauss izsmelts sauss un pie piektā stāva loga diez vai princis pieklauvēs, man visa šī realitātes šova ideja absolūti nelikās peļama. Nevis neprātīga, bet pilnīgi normāla! Nekādas ilūzijas neloloju… Vīru es diez vai atradīšu, bet to, ka šis varētu būt kolosāls piedzīvojums, kas pilns prieka un varbūt arī kādas asaras, es zinu pilnīgi noteikti!” sacīja Ušakova. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu