NOSKATIES Maskas ir kritušas! Kubasova atklāj, kurš no kavalieriem viņai patīk visvairāk

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Diāna Kubasova
Diāna Kubasova Foto: publicitātes

Mīlas šova "Randiņš ar Kubasovu" otrajā sērijā influencere, modele un skaistumkaraliene Diāna Kubasova pirmo reizi ieraudzīja dalībniekus bez maskas un novērtēja vīriešu izskatu. Viņa arī atklāja, kurš no kavalieriem viņai simpatizē visvairāk.

Kubasova bija patīkami pārsteigta par vīriešu izskatu: "Izskatās, ka mēs esam atnākuši uz kaut kādu Misteru konkursu vai modeļu pasākumu. Ir kur aci pieķert!"

Vaicāta, kurš no kavalieriem viņai simpatizē visvairāk, Diāna atzīst, ka tas ir 32 gadus vecais Juris. "Pēc izskata visvairāk mani piesaista Juris, patīk viņa stils. Redzams, ka viņš rūpējas par savu fizisko formu."

Dalībnieks Juris.
Dalībnieks Juris. Foto: Publicitātes foto

Juris sevi sauc par "baigo razbainieku". Kuldīdznieks, kas dzīvo Liepājā. Jau vairākus gadus jaunais vīrietis profesionāli nodarbojas ar boksu. Zem ārēji sportiskā un šķietami raupjā tēla slēpjas pavisam vienkāršs, jūtīgs un sirsnīgs puisis ar plaši atvērtu sirdi. Juris nāk no daudzbērnu ģimenes, no kurienes arī viņa neizmērojamā cilvēkmīlestība. Ļoti izpalīdzīgs – gan traukus gatavs nomazgāt, gan svešu istabu izslaucīt.

"Savu dzīvi nevar iedomāties bez adrenalīna – tagad to gūst boksā, savulaik to radis ugunsdzēsēja darbā. Dzīves moto – labāk kļūdīties darot nekā pieļaut kļūdu, nemaz nemēģinot un neriskējot," saka Juris.

Atgādinām, ka šovā "Randiņš ar Kubasovu" Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā ar astoņiem brīnišķīgiem vecpuišiem, no kuriem, iespējams, kāds kļūs par daiļās Diānas sirdsāķīti.

Astoņās sērijas Diānas sirdi centīsies iekarot 31 gadu vecais mūziķis Mārtiņš, 35 gadus vecais universitātes pasniedzējs Mikus, 34 gadus vecais dejotājs Artūrs, 32 gadus vecais bokseris Juris, 30 gadus vecais būvinženieris Rihards, 35 gadus veicas veikborda instruktors Matīss, 38 gadus vecais celtnieks Artūrs un 32 gadus vecais uzņēmējs Raivo. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu