“X-Faktora” fināliste Līga Rīdere atgriežas ar dziesmu “Ieelpo”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Elīza Ella Dumpe

Trešdien, 21. septembrī, ar jaunu dziesmu pie klausītājiem atgriežas dziedātāja Līga Rīdere, kuru klausītāji atcerēsies no Latvijas “X-Faktora” pirmās sezonas, kurā viņa iekļuva finālistu vidū. Jaunākā dziesma “Ieelpo” mudina apzināties to, ka dzīvē viss ir iespējams.

“Dziesma ir kā ikdienas atgādinājums, kā motivācija, lai atcerētos, ka svarīgi ir saglabāt iekšējo brīvību un mieru, lai spētu pārvarēt grūtības ceļā uz saviem sapņiem. Mums bieži aizraujas elpa no krāšņiem iespaidiem, šķietami nesasniedzamiem sapņiem, un tāpat sākam trauksmaini elsot, kad ikdienišķās grūtības šķiet nepārvaramas.

Prāts mums atņem elpu, jo tam ir tik daudz kā, kas šķiet par lielu vai grūtu. Tomēr, sekojot saviem sapņiem un saglabājot kontroli pār sevi ar savu elpu, mēs esam neapturami.

Ieelpo! Ieelpo dziļi! Pēc dziļas ieelpas būs dziļa izelpa, un ķermeni pārņems miers. Tev viss ir iespējams! Ja tu kaut ko vari nosapņot, tad tu to vari arī īstenot. Bez grūtībām nav iespējama izaugsme, tāpēc elpo, lai grūtībām būtu iespēja pārtapt priekā par izdošanos,” stāsta Līga.

Singla “Ieelpo” melodijas un vārdu autore ir pati Līga. Mūzikas autors – grupas “Age of Stones” ģitārists Valts Jakubovičs. Dziesma ierakstīta un producēta pie Reiņa Kārkliņa ierakstu studijā “Aleja”.

Foto: Elīza Ella Dumpe

Dziesmai tapis arī videoklips, kas radīts sadarbībā ar Elīzu Ellu Dumpi. “Elīza ir pirmais cilvēks, ar kuru dalos sajūtās par dziesmas stāstu, un vienmēr mūsu vīzijas saprotas. Katra dziesma ir kā maza ainiņa no filmas, ko es saucu par dzīvi. Es esmu četru bērnu mamma un drīkstu sapņot. Un ne tikai sapņot, bet arī šos sapņus realizēt un izdzīvot. Man ir tikai šodiena. Paldies Dievam par katru šodienu, kurā dzīvot,” atklāj Rīdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu