44 gadu vecumā miris "trekno gadu" ballētājs, uzņēmēja Oskara Barševska dēls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis
Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis Foto: Edijs Pālens/LETA

44 gadu vecumā mūžībā devies par "trekno gadu" ballētāju dēvētais Oskars Barševskis juniors, kurš plašāk zināms kā uzņēmēja Oskara Barševska seniora dēls un kādreizējās ballīšu lauvas Anetes Sončikas bijušais draugs. 

"Oskars Barševskis juniors mira 30. jūlijā. Ārzemēs. Viņa tēvs nekādus komentārus negribēs sniegt," nāves faktu izdevumam "Privātā Dzīve" apstiprina uzņēmēja Oskara Barševska seniora draudzene miljonāre Irēna Pulkinena.

Barševska juniora vārds plašākai sabiedrībai izskanēja 2006. gadā, kad slavas zenītā bija tā dēvētā zelta paaudze jeb bagāto vecāku bērni, kuri ballējās uz nebēdu.

Barševskis juniors tolaik draudzējās ar bijušā Valsts ieņēmumu dienesta vadītāja Andreja Sončika meitu Aneti Sončiku. Tolaik Oskars bija jau vienu reizi precējies un šķīries, un no iepriekšējām attiecībām viņam bija meita, kura dzīvoja kopā ar mammu.

Krīzes laikā Barševskis bankrotēja, izšķīrās no Sončikas un pārcēlās uz Taizemi. Tur viņš strādāja par daivinga skolotāju, taču cieta avārijā un, nespēdams redzēt ar labo aci, vairs nevarēja nopelnīt iztikai. 

Barševskis Taizemē izcietis cietumsodu par zagšanu. 

2015. gadā viņš Taizemē apprecējies ar vācieti Mirjamu Mihaelu, taču abu laulība izjuka 2020. gadā. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 10. oktobra numurā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu