Dāvids: Man ir pilnīgi vienalga, vai jūs Latvijā mani mīlat vai nemīlat! (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvids
Dāvids Foto: Jānis Škapars/TVNET

Modes mākslinieks Dāvids (īstajā vārdā Romans Andrejevs) dalījies ar savu skaudro dzīvesstāstu LTV raidījumā "Dzīvei nav melnraksta". Tajā viņš atminas skolas laiku, kur saskāries ar mobingu tikai tāpēc, ka ģērbies citādāk nekā pārējie.

"Visi bija pelēka masa, un tas bija slikts tonis izskatīties savādāk. Tur vajadzēja iekšas," atminas Dāvids

Viņš turpina: "Viss sākās 7. klasē ar čehu importa zābakiem, ar spicu purngalu, uz papēdīša. Es aizgāju uz savu lauku skolu, tad teica, ka "gurķi iedursies uz purngaliem", "tā kā ķēms staigā" utt. Protams, viņi visi pēc pāris gadiem tādi paši staigāja.

Bet es nevarēju saprast, kāpēc mani apsaukā. Es zināju, ka tā ir firma, tas ir stilīgi! Tad sākās pastiprināta interese par modi.

Tanī laikā, kad es gribēju ar to nodarboties, tāda jēdziena "mode" vispār nebija. Nekā nebija! Māte mani nelaida uz Rīgu, bet pagāja laiks, un es daru to, ko es visu mūžu esmu gribējis darīt."

Dāvids atskatās uz savu karjeru un atspēko negatīvos komentārus: "Man ir panākumi, es esmu priecīgs, es savas ambīcijas esmu apmierinājis. Labi, es neesmu miljonu nopelnījis, bet man ir tik milzīga pieredze, tik daudz cilvēku pasaulē mani pazīst! (..) Žēl, ka nebija "Instagram" laikmets tad, kad es visu to darīju. Es būtu ielicis ar Valentīno kopā, ar Katrīnu Denēvu, kur mēs kopā tusējam, ar Slavu Zaicevu. Es esmu privāti pazīstams ar ļoti daudziem cilvēkiem! (..)

Man pilnīgi vienalga, jūs Latvijā mani mīlat vai nemīlat.

Jā, jums daudziem liekas, ka es esmu augonis uz sejas. Jūs seju vairs neredzat, tikai augoni, un jums ir nepatīkami, bet jūs acis nevarat noraut! Man viss ir kārtībā!"

Atskatoties uz piedzīvoto skolā, viņš secina - cilvēks nekad nebūs gana labs citu acīs. "Ir tāds foršs teiciens - kāpēc jūs velkat drēbes, kuras jums nepatīk, tērējiet naudu, kuras jums nav, lai izpatiktu cilvēkiem, kurus jūs nepazīstat? Jūs esat muļķīši visi! Kāpēc jūs sevi tik ļoti pārvērtējat? Dzīvojiet beidzot savu dzīvi! Ēdiet to, kas jums garšo. Valkājiet kaut vai sieviešu veļu uz darbu, vīrieši! Dariet, kas jums patīk! Es ieteiktu nedomāt, ko domās citi. Tā ir jūsu dzīve! Jūs nekad ne priekš viena nebūsiet gana labs."

Kā zināms, Dāvids plašāku atpazīstamību ieguva savulaik skandalozajā “Dāvidšovā”.

Vairāk skaties video!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu