Linda Abu Meri: Ja es būtu pateikusi, ka neiešu prom no darba, Hosams atkāptos (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Abu Meri
Linda Abu Meri Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijusī "Rīta panorāmas" moderatore Linda Abu Meri intervijā "Ievas Stāstiem" atklāj jaunas detaļas par aiziešanu no šī amata. 

Kā zināms, aiziet no televīzijas bija daļēji Lindas izšķiršanās, kad viņas vīram, ārstam un Saeimas deputātam Hosamam Abu Meri, topošajā valdībā piedāvāja uzņemties veselības ministra amatu.

Viņa atceras tā laika notikumus: "Kad Hosams atbrauca mājās un sacīja, ka viņam piedāvāts veselības ministra amats, es teicu, ka viņu atbalstu un būšu viņam blakus. Tajā pašā brīdī apzinājos, ka, visticamāk, nevarēšu turpināt strādāt Ziņu dienestā, jo nav iedomājams, ka ministra sieva stāsta par politiskajiem notikumiem valstī, intervē valdības ministrus. Tas neiet kopā ar Latvijas Televīzijas ētikas kodeksu, ar mūsu izvirzītajām vērtībām. Ja paši tās neievērojam, nevar to prasīt no citiem. Tieši tāda pati nostāja bija arī Latvijas Televīzijas valdei, tāpēc var teikt, ka tas bija abpusējs lēmums.

Ja es būtu pateikusi stingru nē un to, ka neiešu prom no darba, jo tas man ir svarīgāks par viņa karjeru, Hosams būtu respektējis mani un atkāptos.

Bet man svarīgāka par visu ir ģimene, svarīgi, ka ar manu atbalstu mans vīrs var izdarīt būtiskas lietas sabiedrības labā."

Viņa turpina: "Ja kādam liekas, ka esmu upurējusi savu karjeru un esmu upuris, tas tā nav. Esmu izvēlējusies, ka mans darbs šobrīd ir atbalstīt vīru. Viņš ir uzņēmies ļoti lielu un smagu darbu, un es būšu viņam drošs un uzticams atbalsts."

Patlaban viņa bauda to, ka var izgulēties, kā arī veltīt vairāk laika ģimenei un mājās nodarboties ar ikdienas rūpēm, kas viņai sagādā prieku. 

Atgādinām, ka Hosams un Linda iepazinās 2013. gadā, bet "saskatījās" 2017. gada nogalē intervijas laikā "Rīta panorāmā". 2019. gada augustā viņi kļuva par precētu pāri. Hosamam šīs ir trešās laulības, bet Lindai - pirmās.

Jau ziņots, ka Linda Abu Meri "Rīta panorāmā" bija vairāk nekā deviņus gadus.

Kā "Sejām" norādīja LTV mārketinga un komunikācijas daļas direktore Anita Jansone, par to, kas ieņems Abu Meri vietu, šobrīd vēl tiek domāts, līdz tam viņu aizstās citas Latvijas Televīzijas ziņu raidījumu vadītājas.

Vairāk lasi izdevuma "Ievas Stāsti" 20. oktobra numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu