Kubasova atklāj jaunas detaļas par šķiršanos no sava mīlas šova uzvarētāja (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova atbildējusi uz interesentu jautājumiem saistībā ar šovu "Randiņš ar Kubasovu". 

Jau ziņots, ka 12. septembrī pie Go3 skatītājiem nonāca šovs "Randiņš ar Kubasovu", kur Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā deviņiem ar vecpuišiem.

Šova noslēgumā viņa izvēlējās 32 gadus veco rakstnieku un uzņēmēju Oskaru, taču nesen saviem sekotājiem atklāja, ka abi tā arī neizveidoja romantiskas attiecības.

Nu viņa vietnē "Instagram" atbildējusi uz interesentu jautājumiem saistībā ar šovu.

Vaicāta, vai tiešām domājusi, ka šovā izdosies atrast mīlestību, Kubasova atbild apstiprinoši. "Jā, kāpēc ne? Tas, ka man nesanāca, nenozīmē, ka nav iespējams."

Tāpat viņa atklāj jaunas detaļas par filmēšanas aizkulisēm. "Skatītājiem tas likās kā mūžība - gandrīz divi mēneši, mums tās bija mazāk nekā divas nedēļas. Ar Oskaru tas bija vēl mazāk - tās bija tikai pāris dienas, kad man bija jāpieņem tāds lēmums, kurš dzīvē nebūtu uzreiz jāpieņem."

"Ar Oskaru man bija tikai trīs dienas. Izrādījās, ka vērtības tomēr nesakrita," atzīst Kubasova.

Kā zināms, Oskars pievienojās vēlāk par citiem dalībniekiem. 

Uzvarētāji saņēma iespēju doties kopīgā ceļojumā uz Kanāriju salām. Abi šo iespēju tā arī neizmantoja. "Ceļojumā mēs bijām plānojuši braukt rudenī, pēc fināla, lai pagarinātu vasaru. Par nelaimi, šīs attiecības tik ilgi neizdzīvoja, un es uzskatīju, ka ceļojumā braukt ar cilvēku, ar kuru galīgi nesaskan, nav jēgas," tā Kubasova.

Vaicāta, vai iepriekš pazinusi Oskaru, viņa atbild noraidoši, taču norāda, ka abiem ir daudz kopīgu paziņu. "Mana kļūda, iespējams, bija, ka es neuzrakstīju šiem paziņām pajautāt, ko viņi man teiktu par Oskaru. Bet es laikam baidījos, ka pateiks to, ko es negribu dzirdēt, un līdz ar to, protams, šo izvēli veiktu citādāk," tā Kubasova, liekot noprast, ka par uzvarētāju būtu pasludinājusi otru finālistu, 32 gadus veco bokseri Juri. 

Tieši Jura izbalsošana viņai bijusi sliktākā atmiņa no šova. "Trīs izbalsošanas bija vissmagākās. Pirmajā sērijā - no Artūra, jo šķita tik žēl, ka tik ātri jāizbalso. Matīsa, jo man ar viņu bija patiešām forši. Bet bija pāris faktori, kuru dēļ šķita, ka viņš jāizbalso. Bet atskatoties saprotu, ka nebija nemaz tik nozīmīgi. Un Jura. Jo jau ļoti biju pieķērusies viņam."

Noslēdzot jautājumu–atbilžu sēriju, Diāna pievienoja savu un Oskara kopbildi, kā arī ekrānuzņēmumu, kur redzams, ka viņa nobloķējusi vīrieša kontaktus. "Stāsta beigas. Paldies par visu. Tas man daudz iemācīja," tā Kubasova.

Foto: instagram/dianakubasova
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu