Evelīna Pārkere radījusi "Tinder" konkurentu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Viena no Latvijā atpazīstamākajām influencerēm Evelīna Pārkere radījusi Latvijā izstrādātu iepazīšanās aplikāciju “RiskMe”.

“RiskMe” ir jauna Latvijā radīta iepazīšanās aplikācija, kas palīdz cilvēkiem iepazīties, balstoties uz personību un kopīgām interesēm, nevis izskatu, izmantojot mākslīgo intelektu un jaunu spēles modeli - izaicinājumus.

Aplikācijas “RiskMe” izveidotāji un attīstītāji ir Evelīna Pārkere un Dāvis Iljins. Evelīna Pārkere stāsta par ideju izveidot savu iepazīšanās aplikāciju: “Es saskatīju vairākas problēmas esošajās iepazīšanās aplikācijās, kā “cilvēciskuma trūkumu” un “pārāk lielu izvēli starp lietotājiem”. Es vēlējos atgriezt autentiskumu un iedot cilvēkiem platformu, kur iespējams sākt veidot ilgtspējīgas attiecības, nevis fokusēties uz vienas nakts sakariem.”

Foto: publicitātes

Aplikācija ir domāta visiem no 18 gadu vecuma, kas vēlas atrast draugus vai otru pusīti, taču tā atšķiras no tirgū jau esošajām aplikācijām, par ko stāsta Evelīna Pārkere: 

““RiskMe” atšķiras ar pilnīgi visu. Kad ieej aplikācijā, tad no sākuma katrs izveido savu mākslīgā intelekta avatāru, kurš būs tavs atspulgs aplikācijā. Tālāk katram ir jāizveido izaicinājums, kas atspoguļos avatāra personību un intereses. Izaicinājums var būt arī ļoti vienkāršs, piemēram, uzmini manu kafijas pasūtījumu vai pastāsti par savu sliktāko randiņu! Kad lietotājs ir izpildījis tavu izaicinājumu un izaicinātājs ir apstiprinājis, tikai tad ir iespējams atklāt cilvēka pilno profilu, kurā ir iespējams redzēt visas profila bildes, ne tikai mākslīgā intelekta ģenerētas bildes. Izpildot izaicinājumu, katrs jau būs ieguvis savu pirmo kopīgo atmiņu ar šo cilvēku, līdz ar to turpmāko komunikāciju turpināt būs jau daudz vieglāk, jo būs jau izveidojusies emocionālā saikne ar otru cilvēku.”

Evelīna Pārkere

Šobrīd Latvijā ir palaista “RiskMe” Beta versija, taču aplikācijas izstrādātājiem ir lielas ambīcijas - iekarot lielo iepazīšanās aplikāciju tirgu un palaist aplikāciju visā pasaulē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu