Dārtas Danevičas vecāki meitas dēļ pārcēlušies (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: TVNET/Jānis Škapars

Dailes teātra aktrises Dārtas Danevičas vecāki Zita un Jānis meitas dēļ krasi mainījuši savu dzīvi, mainot dzīvesvietu, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Daneviča ne reizi vien minējusi, ka vecāki viņai ir liels atbalsts. Arī "Spēlmaņu nakts" vakarā vecvecāki auklēja Dārtas mazo dēlēnu, ļaujot meitai izbaudīt vakaru.

Kā zināms, pēc šķiršanās no dēla tēva Artusa Kaimiņa abu attiecības ir sarežģītas. Joprojām arī ir aktīvs tiesas process, kas tika ierosināts 2022. gada martā pret Dārtu Daneviču par dēla dzīvesvietas noteikšanu, saskarsmes tiesību izmantošanas kārtības noteikšanu un uzturlīdzekļu maksāšanas pienākuma atcelšanu.

Vairāk par Dārtas attiecībām ar bāriņtiesu un Kaimiņu lasiet TVNET+.

Dārta negrasās padoties, viņa pavisam nesen vērsās arī pie Valsts prezidenta, lai turpinātu risināt bāriņtiesas problēmjautājumus. 

Arī Danevičas vecākiem, kā noprotams, neizdodas kļūt par vidutājiem Dārtas un Artusa starpā. Vaicāti par viņu šā brīža attiecībām ar mazdēla tēvu Artusu Kaimiņu, aktrises vecāki teic: "Kuššš! Šīs personas vārdu mēs nepieminam! Kā jau minēju, visos dzīves aspektos esam kopā ar savu meitu Dārtu un viņai palīdzam, kā un cik vien spējam."

Dārtas tēvs Jānis arī atklāja, ka, lai atbalstītu meitu, abi pilnībā mainījuši savu dzīvi, pārceļoties no Jēkabpils tuvāk Rīgai. "Vēlējāmies būt meitai tuvāk, biežāk būt kopā, viņu atbalstīt." 

Kā zināms, Dārtas vecāki ir mediķi – mamma Zita Daneviča ir neiroloģe, bet tētis Jānis Danevičs – ķirurgs. 

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 12. decembra numurā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu