Noskaties Ārzemju krāpnieki uzdodas par Raimondu Paulu un tirgo fiktīvas VIP biļetes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Uzdodoties par Raimondu Paulu, svešzemju krāpnieki no Latvijas iedzīvotājiem cenšas izkrāpt naudu. Par 1500 eiro piedāvā iegādāties VIP biļetes uz koncertu ar iespēju satikt pašu maestro. Valsts policijā informē, ka pērn krāpnieki no Latvijas iedzīvotājiem izmānījuši vairāk nekā 8,5 miljonus eiro, tāpēc, iespējams, arī uz šādas viltus maestro ēsmas kāds uzķēries.

Par krāpniecību, izmantojot Raimonda Paula vārdu un atpazīstamību, raidījumam “Bez Tabu” ziņoja latgaliete Inita Sabanska. Viņa ir gleznotāja, kura savus darbus reklamē arī sociālajā medijā “Facebook”. Tur viņu par gleznām uzrunā daudz cilvēku, mākslas pazinēju. Kad uzrakstīja kāds, kurš uzdevās par maestro Raimondu Paulu, Inita gandrīz apkrita.

Iepazīstoties ar glaimiem, svešinieks aiz Paula maskas centies iekarot uzticību un piedāvājis par 1500 eiro iegādāties VIP biļetes uz koncertu. Cenā esot iekļauta arī iespēja satikties ar viņu – Raimondu Paulu. Ne vien aizdomīgais piedāvājums, bet arī nepārliecinoši kļūdainā latviešu rakstu valoda liecināja, ka raksta svešzemju viltvārdis.

Vairāk skaties “Bez tabu” sižetā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu